۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۵۰
کد خبرنگار: 2104
کد خبر: 85099545
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مدارس علوم دینی کردستان نیازمند یک تحرک ویژه است

سنندج- ایرنا- دبیر شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور گفت: مدارس علوم دینی در استان کردستان نیازمند یک تحرک ویژه است و باید به این نکته توجه شود که مطالب و معارف الهی که تدریس می شود تا چه حد پاسخگوی نیازهای جامعه است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام کاظم لطفیان روز سه شنبه در آیین تجلیل از مدرسان برتر استان کردستان در سنندج اظهار کرد: باید دید سنت هایی که در باب حجره نگاری برای تحصیل معارف الهی در کردستان رونق پیدا کرده است چقدر نیازهای جامعه را تامین می کند و جاذبه های طلاب برای مردم مورد بررسی قرار گیرد.

وی یادآور شد: احساس می کنم استان کردستان نباید از کاروان علمی عقب بیفتد؛ همچنانکه این استان درخشش ویژه ای در طول تاریخ داشته و قدمت علم در این منطقه همواره زبانزد بوده است.

دبیر شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور ادامه داد: باید برای تقویت مجموعه علمی استان در حوزه علوم دینی اندیشه کنیم و اگر قرار است نوآوری داشته باشیم در امتداد سنت گذشته استان که بسیار خوش درخشیده، این تحول صورت گیرد.

حجت‌الاسلام لطفیان اضافه کرد: شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور، آماده هر گونه کمک به مجموعه های علمی استان اعم از اساتید، طلبه ها و مدیران مدارس علوم دینی است.

وی از برنامه ریزی و ارائه طرحی برای تقویت مدارس علوم دینی اهل سنت کشور خبر داد و گفت: در کشور نسخه ای را به شورا ارائه کردیم اما تطبیق آن با شرایط استان کمی دشوار است و نیازمند مشورت هستیم.

دبیر شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور تاکید کرد: در قالب طرح ارائه شده، قرار است تحولی هم در حوزه مدرسه و مسجد رخ بدهد.

حجت‌الاسلام لطفیان بر لزوم پایبندی جدی تر علما نسبت به مردم در امر رعایت دستورات خداوند و مسائل دینی تاکید کرد و یادآور شد: امروز مدارس عملیه باید پناهگاهی برای حفظ عقیده مردم باشد.

وی ادامه داد: تقوای الهی، کسب علم و دانش و جهاد در راه خدا، سه معیار برای حرکت به سمت رضایت پروردگار و معنویت است که علما باید به آن توجه ویژه داشته باشند.

معاون آموزش و پژوهش شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور هم گزارشی از ساختار این شورا داد و گفت: این شورا ۱۴ عضو دارد که ۱۱ نفر آنان از استان ها و علمای اهل سنت هستند.

مهدی غلامعلی با بیان اینکه هر عضور برای سه سال انتخاب می شود، افزود: تاکنون پنج دوره از عمر شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت گذشته است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha