۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۰:۵۳
کد خبرنگار: 1459
کد خبر: 85099919
T T
۴ نفر

برچسب‌ها

معاون وزیر علوم: تریبون‌ها و فضای رسانه‌ای در اختیار اهل علم قرار گیرد

رشت - ایرنا - ‌معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به نقش مهم و تاثیرگذار دانشگاه‌ها و حضور رسانه‌ای کم دانشگاه‌ها و دانشگاهیان کشور بر ضرورت حضور دانشگاهیان در فضای رسانه‌ای تاکید کرد و گفت: تریبون‌ها را باید در اختیار گرفت و اهل علم صحبت کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر عبدالحسین کلانتری روز چهارشنبه در جلسه شورای معاونان دانشگاه گیلان در رشت با بیان اینکه گفتمان مسلط در جامعه باید علمی شود، اضافه کرد: مردم باید با ظرایف علمی و پیچیدگی‌های آن آشنا شوند از این رو دانشگاه‌ها در این بخش نقش مهمی دارند.

وی، بخش عظیمی از معضلات و مسائل را ناشی از ضعف بنیان‌ها و بنیادهای نظری در دانشگاه‌ها دانست و افزود: بخشی از مشکلات نیز ناشی از سیاست‌های غلط ماست از این‌رو مسائل را باید به صاحبان اصلی و اهل علم و مساله برگردانیم.

وی در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و با تبریک روز معلم و استاد گفت: معلمان و اساتید تجلی عینی علم هستند، تکریم از علم نیز تجلیل از عالم است.

کلانتری با اشاره به نقش مهم اساتید در تاثیرگذاری آنان بر دانشجویان بیان کرد: امروز مسئولیت سنگینی بر عهده ماست، شاید ساده‌ترین ابزار و رسالت یک معلم و استاد انتقال دانش باشد به ویژه در عصری که بسیاری از مطالب در فضاهای دیگر قابل دسترسی است.

وی خاطر نشان کرد: بر این اساس دانشگاه تنها تولید کننده علم نیست و دیگر آموزش و انتقال دانش منحصر به دانشگاه نیست اگر چه این مهم تلخ است اما باید قبول کنیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در چنین فضایی کارکرد دانشگاهی کمتر شده است، افزود: امری که در این رابطه مهم است و همه ما باید به آن توجه کنیم آنکه اثر تربیتی استاد ماندگارترین اثر در زیست دانشجویی است.

وی با تاکید بر اینکه استاد تنها در کلاس درس تعریف نمی شود خاطر نشان کرد: ارتباط بین استاد و دانشجو مهم است، استاد با توجه به تاثیرگذاری خود می تواند امید یک دانشجو را زیاد یا اینکه ناامیدی ایجاد کند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه دانشگاه گیلان در ناآرامی های سال گذشته موفق عمل کرد، اضافه کرد: البته پروتکلی در رابطه در دانشگاه نیست.

رئیس دانشگاه گیلان نیز در این نشست با اشاره به اتفاقات سال گذشته گفت: مهرماه سال گذشته مانند سایر دانشگاه‌ها شاهد بی‌نظمی در این دانشگاه بودیم که افراد اندکی این فضا را ایجاد کرده بودند.

دکتر فرید نجفی اظهار کرد: با همکاری معاونت فرهنگی در گفت و گو با دانشجویان و توجیه آنان موضوع تمام شد.

وی با بیان اینکه توطئه های دشمنان در ارتباط با هنجارشکنی در فضای دانشگاه به جایی نرسید، افزود: در این بخش چالشی ایجاد نشد و دانشگاه به روال عادی مشغول فعالیت است.

دانشگاه گیلان دارای ۱۰ دانشکده شامل ادبیات و علوم انسانی، علوم پایه، علوم کشاورزی، فنی، تربیت بدنی و علوم ورزشی، منابع طبیعی، هنر و معماری، علوم ریاضی، مکانیک و دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان در "واجارگاه" و ۲ پژوهشکده گیلان شناسی و حوزه آب خزر است.

این دانشگاه دارای نزدیک ۶۰۰ عضو هیات علمی بوده که حدود نیمی از آنها دانشیار و استادتمام هستند، نزدیک ۱۸ هزار و ۵۰۰ دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند ضمن اینکه هر ساله چهار هزار و ۵۰۰ دانشجو جدید در این دانشگاه پذیرش می‌شوند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha