کامران حسینی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بیشتر آثار تاریخی بروجرد که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده در محدوده بافت تاریخی شهر واقع شدهاند که میتوان برای توسعه گردشگری شهری از ظرفیت آنها استفاده کرد.
وی افزود: بروجرد همچنین بیشترین بافت تاریخی را دارد بطوریکه مجموعهای بیش از ۲۸۰ هکتار از مناطق مرکز و شرق این شهر را شامل میشود که بیشتر در محدوده خیابانهای جعفری، صفا، شهدا و بحرالعلوم قرار دارد.
رییس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بروجرد یادآور شد: بقعه امامزاده جعفر (ع) و امامزاده قاسم (ع)، مسجد امام خمینی(ره ) و مسجد جامع بروجرد از جمله آثار تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی کشور است که در محدوده بافت تاریخی شهر بروجرد واقع شدهاند.
حسینی بیان کرد بروجرد شهری با ریشه های عمیق و کهن در تاریخ است که مجموع آثار تاریخی منسجم و بناهای تاریخی ارزشمند دیگری که در محدوده باغات و یا روستاهای آن وجود دارد بیانگر قدمت شهرستان و نشان دهنده ظرفیت گردشگری آن است.
وی با بیان اینکه ۵۰ خانه تاریخی در بروجرد وجود دارد که از این تعداد بیش از ۲۵ مورد در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده است، اضافه کرد: از جمله خانههای تاریخی بروجرد خانه تاریخی آیت الله بروجردی واقع در خیابان صفای بروجرد است که به صورت حیاطی مرکزی و در ۲ طبقه ساخته شده که یکی از فضاهای مهم این خانه تاریخی "مدرس" است که در واقع همان کلاسهای درس آیت الله بروجردی بوده است.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بروجرد گفت: یکی دیگر از خانه های تاریخی بروجرد خانه مصری است که در بافت قدیم بروجرد در مجموعه تاریخی طباطبایی واقع شده، این خانه حدود ۸۵۰ متر مساحت دارد که این خانه تاریخی نیز به شماره ۱۰۸۷۳ ثبت آثار ملی شده است.
نظر شما