رضا نعیمی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: از این تعداد ۱۳۵ فقره نیز به مراجع قضایی معرفی شد و پرونده سایر انشعابات غیر مجاز نیز در دست اقدام است.
وی افزود: با شناسایی این انشعابات غیرمجاز بیش از ۸۱ هزار مترمکعب در مصرف آب استان صرفه جویی شد.
به گفته وی؛ بر اساس ماده چهارم قانون مجازات استفاده کنندگان غیرمجاز از آب در صورت داشتن شرایط لازم، امکان واگذاری انشعاب مجاز به دارندگان انشعابات غیرمجاز قبلی وجود دارد، اما کسانی که از اجرای قانون پیروی نکنند و بر استفاده از انشعابات غیرمجاز اصرار داشته باشند، بر اساس ماده ۲ همان قانون به جبران خسارت، جزای نقدی و قطع انشعاب و برخورد قانونی محکوم می گردند.
نعیمی با بیان اینکه برخورد با انشعابهای غیرمجاز و دستکاری کنتور توسط ماموران قرائت کنتور در حال شناسایی است، گفت: برای جلوگیری از اختلال در شبکه آب رسانی بویژه در حوزه روستایی در سالجاری با پیگیری مستمر نسبت به شناسایی انشعابات غیر مجاز اقدام و برای نصب کنندگان انشعابات غیر مجاز بدون ملاحظه پرونده قضایی تشکیل و برخورد لازم صورت می گیرد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی یادآور شد: مصرف آب شرب از انشعاب غیرمجاز به لحاظ قانونی و شرعی جایز نیست و این گونه انشعاب ها منجر به اختلال در خدمات رسانی منظم و تضییع حقوق سایر شهروندان، آلودگی در شبکه توزیع آب، کاهش عمر مفید شبکه توزیع آبرسانی و همچنین به دلیل برداشت بی رویه منجر به افت فشار آب در شبکه توزیع می شود.
تعویض ۲ کیلومتر شبکه فرسوده
نعیمی با اشاره به شبکه توزیع آب شهرستان مرزی رازوجرگلان گفت: اخیرا تعویض ۲ کیلومتر شبکه توزیع فرسوده آب شرب در روستای های "اسفروج" و "شیرو" با مشارکت خیران در راستای تامین آب شرب مناطق کم برخوردار انجام شد.
وی افزود: منبع تامین آب شرب این روستاها یک دهنه چشمه است که هدر رفت آب شرب آن به دلیل فرسوده بودن لوله های آبرسانی در این مناطق است.
شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی بیش از ۲۰۰ هزار مشترک آب در شهرها، ۱۲۱ هزار مشترک آب در روستاها و ۶۰ هزار مشترک فاضلاب دارد.
این استان شمالشرق ایران دارای یک میلیون نفر جمعیت است که ۴۴ درصد آن ها در روستاها زندگی می کنند.
نظر شما