تقویت توانمندی‌های بانوان در گام دوم انقلاب ضروری است

اراک - ایرنا - مدیرکل امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: تقویت توانمندی‌های بانوان در گام دوم انقلاب ضروری است.

به گزارش ایرنا، «عاطفه سعیدی‌نژاد» روز پنجشنبه در آیین گردهمایی شبکه استانی ستاد نهضت پیشرفت بانوان و شبکه استانی هئیت اندیشه ورز قرآنی استان مرکزی در سالن فرهنگی امام خمینی(ره) شهر اراک، افزود: انقلاب جنسیتی مدنظر نیست اما دغدغه اصلی، دستیابی به جامعه توحیدی است و در این راستا باید فرصت‌سازی لازم صورت گیرد و مجموعه برنامه‌هایی که در نهضت پیشرفت بانوان دنبال می‌شود در مسیر کنشگری بانوان و بهره‌گیری از ظرفیت این جامعه، هدف است.

وی بیان کرد: زنان رهبران نهضت انقلاب اسلامی و سرداران سبک زندگی امروزی هستند و اکنون در متن جامعه یک خیزش اجتماعی زنانه با ادبیات‌های مختلف مشهود است.

مدیرکل امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی کشور اظهار کرد: در نهضت پیشرفت بانوان تلاش بر این است که حضور زن در خانه و خانواده و محیط پیرامون تقویت شود و انجام فعالیت‌های تربیتی، تبلیغی و پژوهشی مدنظر است، چرا که دشمنان به دنبال یک جریان معارض با انقلاب به وسیله خیزش زنانه هستند اما نیاز است در این راستا با صحبت‌های مدرن و روبه‌جلو از این اقدام جلوگیری شود.

سعیدی نژاد بر تقویت و حضور بانوان در مسیر اهداف انقلاب تاکید کرد و گفت: شبکه کنشگری بانوان باید در جامعه گسترش یابد و چنانچه زمینه همراه‌سازی مردم در این راستا فراهم شود، قشر وسیعی از جامعه انقلابی ایران در این مسیر همراه می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: با وجود تحولات و جریانات اجتماعی، با ایجاد یک مرجعیت مشخص، شکل‌دهی جبهه واحد فرهنگی باید هدفگذاری و حرکت‌های مردمی مسئله محور در جامعه را تشکیل داد.

سرپرست اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: چهار شبکه بانوان در این استان وجود داد و امید است این شبکه‌ها در سطح شهرستان‌ها هماهنگ‌تر شوند و نقاط ضعف برطرف شود تا میدان داری بانوان در فضای فرهنگی و عملیاتی تقویت شود.

حجت‌الاسلام «جواد فراهانی» تاکید کرد:
همگان مکلفند مردم را در این راستا پای کار بیاورند و از بانوان نیز انتظار است که در فضای میدان‌آوری مردمی تلاش کنند، چرا که بزرگ‌ترین ویژگی یک زن، قدرت صحبت کردن اوست و از این ویژگی فطری باید در جهاد تبیین بیشترین بهره‌گیری شود.

وی افزود: باید در
فضاهای گفت‌وگو محور بتوان با سایر اقشار تعامل و هم‌افزایی ایجاد کرد
و توجه به فرهنگ عفاف و حجاب نیز باید در فضایی آرامش‌بخش و گفتمان تعاملی مورد توجه و تاکید باشد.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha