به گزارش ایرنا از سازمان توسعه تجارت، «علی اکبر کریمی» با اشاره به برگزاری پنجمین نمایشگاه توانمندیهای صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو۲۰۲۳ ) اظهار کرد: صادرات، موتور توسعه اقتصادی است و اگر به دنبال رونق تولید هستیم، مسیر و راه آن از گذرگاه صادرات عبور میکند.
وی با تاکید بر اتخاذ رویکرد درست و صحیح به صادرات در شرایط موجود گفت: باید در این زمینه نگاه و رویکرد جدیدی به حوزه صادرات داشته باشیم، نگاه سنتی به حوزه صادرات باید تغییر کند.
کریمی، صادرات را عامل قدرت ملی دانسته و افزود: باید به صادرات نگاه راهبردی و بلندمدت داشت و این نگاه که صادرات از مازاد تولید باید انجام شود، باید تغییر کند.
وی با تاکید بر این نکته که سهم کشورمان از صادرات دنیا باید ارتقا یابد عنوان کرد: ظرفیتها، پتانسیلها و توانمندیهای لازم برای این افزایش وجود دارد، فقط باید نوع نگاهمان تغییر کند.
نائب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در مورد اهمیت برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو و معرفی توانمندیهای صادراتی کشور، گفت: برگزاری چنین نمایشگاهی با هدف توجه به صادرات یک فرصت ارزشمندی را فراهم میکند که مجموع تولیدگنندگان و تجار و بازرگانانی که در عرصه صادرات فعال هستند در کنار هم جمع شوند و قطعاً بازدیدگنندگان بسیاری از سایر کشورهای جهان به این نمایشگاه خواهند آمد و به این ترتیب تبادل نظر و تعاملی که بین مجموعه فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان و تجار برای بررسی بازارهای صادراتی ، نوع محصولات و همچنین فرآیندهایی که ما داریم ، فرصت مغتنمی را فراهم میکند.
کریمی گفت: صادرات و حضور در بازارهای جهانی امکان نقش آفرینی به اقتصادملی در عرصه بینالمللی را میدهد و این اتفاق، باعث افزایش اقتدار ملی ما در صحنه اقتصاد جهانی و حتی در سایر ابعاد خواهد داشت.
وی با بیان اینکه سهم کشورمان از صادرات دنیا باید ارتقا یابد و ضروری است به سمت صادرات کالاهای مختص بازارهای هدف برویم، افزود: ظرفیتها، پتانسیلها و توانمندیهای لازم برای این افزایش وجود دارد، فقط باید نوع نگاهمان تغییر یابد.
پنجمین نمایشگاه توانمندیهای صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو۲۰۲۳) از تاریخ ۱۷ تا ۲۰ اردیبهشت سال ۱۴۰۲ در ۱۲ بخش تخصصی برگزار میشود.
ایننمایشگاه با حضور بیش از ۷۰۰ شرکت در فضایی بالغ بر ۵۰ هزار متر مربع در ۱۵ سالن نمایشگاهی، با میزبانی ۷۰ هیات تجاری و دولتی مشتمل بر بیش از هزار و دویست تاجر و مقام دولتی از سراسر دنیا با هدف ایجاد بازارهای صادراتی جهانی با تمرکز بر شرق آسیا، اوراسیا، آفریقا و آمریکای لاتین و تنوع بخشی به کالاهای صادراتی کشور (خاصه دانش بنیان و نیز دارای ارزش افزوده بیشتر) جهت افزایش ضریب تاب آوری اقتصادی کشور برگزار میشود.
نظر شما