۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۶
کد خبرنگار: 1013
کد خبر: 85101700
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

میزان حمایت دولت از دانش بنیان ها مطابق با رشد و نوآوری خواهد بود

کرج - ایرنا- معاون علمی و فناوری رییس جمهور با اشاره به اهمیت توسعه شرکت های دانش بنیان در کشور اعلام کرد: حمایت دولت از این شرکت ها براساس ظرفیت ها ، رشد و نوآوری در آنها خواهد بود.

به گزارش ایرنا، دکتر "روح الله دهقانی فیروزآبادی" عصر پنجشنبه در حاشیه نشست با مدیران عامل شرکت های دانش بنیان منطقه ویژه اقتصادی پیام مستقر در استان البرز افزود: برهمین اساس ابزار مربوط به ارزیابی دانش بنیان ها را با کمک نخبگان بخش دانش بنیان ها ارتقا خواهیم داد.

وی ادامه داد: بر مبنای تجربیات ۱۲ سال گذشته ضعف ها در بخش دانش بنیان ها پوشانده و اصلاح می شوند و نقاط قوت نیز تقویت خواهد شد.

دهقانی فیروزآبادی گفت: در نظام ارزیابی دانش بنیان ها به جای فرآیند ها بر ورودی ها و خروجی های کاری آنها تمرکز می شود یعنی میزان حمایت دولت از دانش بنیان ها با نوع کار، ابعاد، اندازه و رشد آنها خواهد بود.

وی تاکید کرد: شرکت هایی که کار و نرخ رشد بهتری دارند مورد حمایت بیشتری قرار می گیرند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری ادامه داد: شرکت های دانش بنیان نوپا نیز در بخش های مالیاتی، بیمه ای و امثال آن مورد حمایت قرار می گیرند اما در مجموع شرکت های دانش بنیان با رشد و ظرفیت تولید بالاتر نیز از حمایت ویژه بهره مند می شوند.

دهقانی فیروزآبادی با اشاره به پراکندگی شرکت های دانش بنیان و تولیدی در کشور و موازی کاری آنها گفت: طرح ساماندهی این شرکت ها به عنوان یک برنامه محوری دنبال می شود چرا که موازی کاری ها و پراکندگی این شرکت ها به آنها آسیب وارد می کند.

وی تاکید کرد: در بخش آموزش نیروی انسانی نیز باید فرایندها به سمت کیفی سازی حرکت کند چرا که امروز نظام آموزش عالی کشور مطابق با نیازهای واقعی و تخصصی نتوانسته گام بردارد و در واقع بیمار است.

معاون علمی و فناوری رییس جمهور گفت: تحول انسان محور موجب کارآفرینی می شود که در این زمینه بهره گیری از توان علمی انسان های تحول خواه ضروری است.

وی از راه اندازی بانک اقتصادی دانش بنیان خصوصی در کشور به عنوان یک ضرورت نام برد و افزود: باید گام اساسی برای تحقق این امر برداشته شود زیرا با کمک مالی این بانک می توان در دانش بنیان ها تحول ایجاد کرد.

دهقانی فیروزآبادی همچنین راه اندازی گمرک ویژه دانش بنیان ها را به عنوان یک برنامه ضروری برای حمایت از این شرکت ها در کشور ضروری دانست و گفت: منطقه ویژه اقتصادی پیام می تواند در این زمینه پیشگام باشد.

وی به ویژگی های اقتصادی استان البرز اشاره کرد و افزود: این استان دارای نیروهای نخبه و توانمند و ظرفیت های بالای اقتصادی است که باید از این ظرفیت ها بیشتر استفاده شود.

وی افزود: امروز در دنیا فرهنگ توسعه مناطق ویژه نوآوری به عنوان یک موضوع مهم تلقی می شود و این امر باید در مناطقی مانند استان البرز دنبال شود.

معاون علمی و فناوری رییس جمهور گفت: امروز شاهد آن هستیم که منطقه ویژه اقتصادی پیام به سمت دانش بنیان و نوآوری حرکت می کند.

وی تاکید کرد: در این شرایط ابزارهای نوآوری و دانش بنیان را باید به منطقه ویژه اقتصادی پیام اضافه کرد و امیدواریم بتوانیم شاهد ایجاد یک منطقه نوآوری و قابل عرضه در دنیا در منطقه پیام تا پایان دولت سیزدهم باشیم .

اکبر قنبرپور مدیرعامل شرکت خدمات هوایی و منطقه ویژه اقتصادی پیام در این نشست گفت : منطقه ویژه اقتصادی پیام امروز در مسیر رشد و نوآوری و توسعه شرکت های دانش بنیان حرکت می کند.

وی افزود: اکنون ۳۰۰ شرکت دانش بنیان با محور تولید محصولات ارتباطی و الکترونیکی در این منطقه وجود دارد که تلاش ها بر توسعه و افزایش آنها است .

در این نشست مدیران عامل شرکت های دانش بنیان منطقه ویژه اقتصادی پیام مشکلات خود را با معاون علمی و فناوری رییس جمهور در میان گذاشتند.

همچنین معاون علمی و فناوری رییس جمهور از تعدادی از شرکت های دانش بنیان در زمینه تولید تاسیسات نفت و گاز و دوچرخه الکترونیکی بازدید کرد.

منطقه ویژه اقتصادی پیام وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مستقر در استان البرز افزون بر ۳۰۰ شرکت دانش بنیان دارای فرودگاه بین المللی پیام در سه بخش آموزش خلبانی ، جابه جایی بار و مسافر است که به عنوان بازوی ارتباطی و اقتصادی استان البرز و کشور فعالیت می کند.

این منطقه در زمینی به مساحت ۱۰ هزار هکتار احداث شده و یکی از قطب های اقتصادی و دانش بنیان کشور است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha