به گزارش روز جمعه خبرنگار ایرنا، در این مسابقات ۲۱ قایقران در ۲ بخش پسران و دختران شرکت کردند.
رضا دریائی در حاشیه برگزاری این رقابت ها گفت: حدود ۳۰ نفر کادر داوری و ورزشکار در این رقابت ها شرکت کردند.
وی افزود: ۶ قایقران دختر و پسر از اعضای جامعه محلی جزیره هنگام به ترتیب در جایگاه های اول تا سوم این رقابت ها ایستادند.
رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان قشم توضیح داد: در مسابقه پسران هانی دریانورد، امیر عباس حسین زاده و عرشیا رجبی فتوحی و در مسابقه دختران یاسمینا دریانورد، نرجس حسین زاده و نسا صادقی مقام های اول تا سوم را به دست آوردند.
در پایان این مسابقات مراسم اختتامیه و توزیع جوایز با حضور رضا دریائی رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان قشم، فاطمه زینی مسئول امور ورزش بانوان، الهه قهری شیرین آبادی رییس هیات قایقرانی شهرستان و اعضای هیات، مربیان و ورزشکاران شرکت کننده برگزار شد.
جزیره هنگام یکی از جزایر شهرستان قشم است که در فاصله هزار و ۳۸۹ متری جنوب شرقی جزیره قشم، ۵۲ کیلومتری جزیره لارک ۸۱ کیلومتری بندرعباس و ۷۲ کیلومتری جزیره هرمز واقع شده است.
این جزیره زیبای که دارای جاذبه های گردشگری منحصر به فرد به لحاظ محیط طبیعی و محیط دریایی است و به آکواریوم طبیعی در جنوب کشور مشهور است در کنار دلفین ها، پرندگان آبزی، مرجان های دریایی، لاک پشت های منقار عقابی و جبیرهای زیبا (انواع آهوی بومی شبهقاره هند و ایران) زیستگاه سوسمار خاردُم مصری است که در اعماق شن های روان این جزیره زندگی می کند و بیشتر عصرها و شب ها که شن های روی تپه ها خنک تر می شوند به سطح شنزار می آید و البته به ندرت دیده می شود.
شغل اکثر اهالی جزیره ماهیگیری است. عده ای هم به عنوان جاشو و ملوان در لنج های ماهیگیری و باری فعالیت می کنند.
اهالی جزیره هنگام همچنین در فصل صید میگو شب ها از سواحل جزیره در زیر نور چراغ «شاه میگو» صید می کنند و بزرگترین و خطرناک ترین صید اهالی جزیره شکار کوسه کر است.
زیارتگاه سید منصور معروف به زیارت سرخ، تاسیسات بندری انگلیسی ها، خانه های متروکه و قدیمی روستای هنگام قدیم، کوه ها و خاک های به رنگ قرمز به نام گَلک که در صنعت سنگ های تزیینی ساختمان و همچنین تهیه مربای که مردم این نواحی به آن سوراخ می گویند کاربرد دارد از جاذبه های گردشگری این جزیره زیبای خلیج فارس است.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع استان هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیره های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما