محمدرضا خلجی روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: با ایجاد خانههای خلاق سفال و مبل و منبت، افراد دانش آموخته در این حوزه و رشته مشغول به فعالیت می شوند.
وی با بیان اینکه صنایعدستی ظرفیت خوب و بالفعلی در استان همدان دارد که میتوان در بخش اشتغال و در حوزه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی آن فعالیت کرد ادامه داد: طبق سنوات گذشته حلقه مفقوده رونق این هنر در بحث آموزش و فروش محصولات است و ما به دنبال ایجاد بستر و بازار مناسب برای عرضه محصولات هستیم.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان همدان با اشاره به اینکه در طول سالهایی که با بیماری کرونا درگیر بودیم آسیبهای خیلی زیادی به صنایعدستی وارد شد، یادآور شد: یکی از ظرفیتهای فروش صنایعدستی بحث بستهبندی و برگزاری بازارچهها و نمایشگاههای صنایعدستی است که در طول این چند سال اخیر به علتهای مختلف برگزار نشده و این آسیب جدی را به صنایعدستی وارد کرده است.
وی تاکید کرد: راهاندازی بازارچه صنایعدستی در همدان، بازاریابی، فروش اینترنتی، بحث برندسازی و موضوعات دیگر میتواند این خلا را از بین ببرد.
خلجی اظهار داشت: در طول سه تا چهار ماه گذشته، پنج دوره آموزش با محوریت مشتری مداری و بازاریابی و فروش اینترنتی برگزار شده است.
وی با بیان اینکه بحث ما فروش، بسترهای فروش واقعی و ایجاد بازارچههای دائمی و موقت صنایعدستی است، گفت: ایام نوروز در استان ۵۰ غرفه صنایعدستی با هدف ارائه معرفی سوغات، صنایعدستی و حمایت از هنرمندان صنایعدستی برپا شد.
نظر شما