به گزارش خبرنگار ایرنا هفته چهاردهم و پایانی دور گروهی لیگ برتر هندبال زنان برگزار شد و تیم غدیر ملایر با قبول شکستی دیگر مقابل سنگ آهن بافق، به لیگ یک سقوط کرد.
ورزش همدان که طی سالیان گذشته تجربه تلخ انحلال و حذف تیمهای ورزشی قَدَرو حتی تاریخسازی را تجربه کرده به نظر میرسد این نوار ناکامیها از این حوزه ادامه دارد و این بار سقوط هندبال ملایر چه بسا به انحلال این تیم منجر شود.
این تیم حاصل دسترنج مربیانی است که برای پرورش و شکوفایی دخترانش شبانه روز عمرشان را وقف شکوفایی استعدادها کرد و البته این تلاشها ثمر داد و حتی سال گذشته هندبال بانوان ملایر شگفتی ساز لیگ برتر شد و در میان بزرگان کشور خوش درخشید.
زادگاه ستارههای هندبال ایران زمین
توجه به مقوله استعدادیابی در سالهای اخیر به خصوص در شهرستان ملایر و با تلاش مژگان ملکی به خوبی به ثمر نشست تا این استان بتواند در سطح تیم ملی دارای نماینده باشد.
موفقیتهای هندبال همدان در بخش دختران طی سالهای گذشته در شرایطی رقم خورده که شیوع کرونا شرایط را برای تمرین و آمادهسازی آنان سخت کرده بود.
با این حال هندبال دختران همدان توانست در این مدت نسبت به آمادهسازی و ارتقا توان فنی گام بردارد و خروجی آن نیز حضوری موفق در اردوهای تیم ملی بود.
این رشد قابل توجه هندبال بانوان همدان سبب شد تا فدراسیون حتی اردوی آمادهسازی تیم ملی نوجوانان را در ملایر برگزار کند.
در این سالها مربیان سازنده هندبال ملایر به ویژه مژگان ملکی این شهرستان به خوبی توانستند در بحث استعدادیابی و پرورش نخبهها در بخش دختران فعالیت داشته باشند و به چهرههای مطرح ملی تبدیل شوند.
در این سالها مربیان سازنده هندبال ملایر به ویژه مژگان ملکی این شهرستان به خوبی توانستند در بحث استعدادیابی و پرورش نخبهها در بخش دختران فعالیت داشته باشند و به چهرههای مطرح ملی تبدیل شوند.
مائده شهبازی، النازیارمحمدتوسکی، سبا زنگنه، بهاره زنگنه، محنامومنی، نازنین محمدحسینی، فاطمه نصیری، نرگس صادقی فر، بیتاروستایی، مهشیدبادمهر، نسیمارضایی، فاطمه ترک، هانیه عبدالمالکی، هدیه کارگر، ساراسهرابی، عاطفه شاهسوند، غزل محمدی راد، الهام روشن، زهرا حبیبیان، مهدیه پیرحیاتی، فاطمه پیریایی و زهرا رضایی ستارههای هندبال ملایر در این سالها بودهاند.
دختران هندبال ملایر ثابت کردند که جهانی شدن این شهر را نباید فقط به پای مدالهای المپیکی مسعود مصطفی جوکار و صادق گودرزی در کشتی یا صنعت مبل و منبت نوشت بلکه هم اینک آنها هستند که با حضور در مسابقات جهانی و آسیایی، درخشیدهاند.
دخترانی همچون الناز یارمحمدتوسکی که توانست در جمع چهار دروازه بان برتر جوانان جهان قرار گیرد و رکورد تاریخی را برای ورزش کشور و استان همدان ثبت کند.
پایان یک رویا
اکنون پس از ۱۰ سال زحمت و تلاش فراوان با کمترین امکانات برای پرورش ستارههای هندبال بانوان در سطح میادین جهانی و آسیایی، این تیم پرستاره و مستعد به دلیل وجود مشکلات مالی و کم مهری مسئولان و متولیان ورزش با سقوطی تلخ مواجه شد و شاید هم به انحلال منتهی شود.
تیمی که قرار بود نقطه امید بسیاری از استعدادهای هندبال ملایر برای رسیدن به موفقیتهای ارزنده باشد و خیلی از خانواده با این هدف فرزندان خود را به هندبال سوق میدهند.
با وجود افتخارات ارزنده کسب شده توسط دختران هندبال ملایر، اما با نبود حامی مالی مواجه شدند و کمکهای مقطعی صورت گرفته از نهادهای مختلف نظیر دستگاه ورزش و شهرداری حلال مشکلات آنها نبود تا اینکه ضمن مهاجرت نخبههای ملایری به سایر تیمها، شرایط برای تیمداری سختتر شود.
کارخانه بازیکن ساز ملایر در صورت حمایتهای مالی میتوانست سالها نام این شهر و استان همدان را در میادین ملی و فراملی مطرح کند اما رویای استعدادهای این شهر برای درخشش در مهمترین میدان مسابقهای هندبال بانوان کشور (لیگ برتر) به رویا پیوست.
کسب عنوان سومی در فصل گذشته لیگ برتر هندبال بانوان کشور با سخت کوشی، تلاش و اعتماد به نفس اعضای این تیم به دست آمد که افتخاری ماندگار برای استان بود اما تکرار این موفقیت برای همیشه باید به فراموشی سپرده شود.
نظر شما