به گزارش ایرنا، سرهنگ احمد ابراهیمی روز شنبه به مناسبت هفته بسیج سازندگی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: آبرسانی به روستاهای این استان با تمام توان در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه گیلان دومین استان فاقد آب شرب در حوزه روستایی است، افزود: به همین دلیل سال گذشته از بسیج سازندگی خواسته شد تا درحوزه آبرسانی به روستاها فعالیت کند که بدین منظور مقرر شد ۷۱۱ روستا در گیلان توسط قرارگاه خاتمالانبیا(ص) و بسیج سازندگی آبرسانی شود که سهم بسیج سازندگی از این تعداد۳۷۰ روستا در شهرهای رشت، تالش، بندرآستارا، سیاهکل، رودبار و خمام است و ما نیز از تیرماه سال گذشته فعالیت خود را در این حوزه آغاز کرده ایم.
وی عنوان کرد: خوشبختانه جهادگران با تلاشی که انجام دادند موفق شدهاند تاکنون ۲۵۲ کیلومتر لوله گذاری آب شرب را در روستاها انجام دهند که این میزان لولهگذاری موجب شد تا ۸۵ روستا به طور کامل دارای آب شرب سالم بهداشتی شوند.
مسئول بسیج سازندگی سپاه قدس گیلان اضافه کرد: همچنین در این مدت پنج مخزن آب و پنج حلقه چاه نیز در این روستاها حفر شد و خدمت آبرسانی به سایر روستاها نیز با قدرت در حال اجرا است.
وی به فعالیت بسیج سازندگی در حوزه اشتغال نیز اشاره و بیان کرد: از سال ۹۳ در این بخش فعال بودیم و تاکنون ۶ هزار و ۵۰۰ شغل ایجاد کردیم اما با توجه به اینکه از پارسال به صورت جهادی در این بخش ورود کرده ایم فقط طی سال گذشته یک هزار و ۱۸۶ شغل در گیلان ایجاد شد که در این راستا در مجموع ۶۰ میلیارد تومان نیز تسهیلات پرداخت شد که عموما در بخش کشاورزی بود.
فعالیت ۳۵۰۰ گروه جهادی در گیلان
سرهنگ ابراهیمی در ادامه خاطرنشان کرد: هم اینک حدود ۳۵۰۰ گروه جهادی در گیلان ثبت و ساماندهی شدهاند که در سالهای اخیر این گروههای جهادی خدمات ارزندهای انجام دادهاند از جمله کمک به کادر درمان و حضور در بیمارستان ها بهنگام شیوع کرونا و همچنین واکسیناسیون کووید ۱۹بود.
وی افزود: ایجاد میز خدمت توسط گروههای جهادی کارمندان، انجام شیفت ایثار توسط گروههای جهادی کارگری و ویزیت رایگان توسط گروههای جهادی پزشکان از دیگر خدماتی است که توسط این مجموعه ها گیلان انجام میشود.
مسئول بسیج سازندگی سپاه قدس گیلان گفت: با وجود اینکه فضای بسیار خوبی در بخش لجستیکی و پشتیبانی برای ارائه خدمت داریم، انتظار است که مسئولان استان از این ظرفیت بزرگ برای خدمت به مردم که شعارشان خدمت بی منت به مردم است، استفاده کنند.
وی افزود: طی سه سال اخیر از زمانی که رزمایش مواسات در کشور آغاز شد تاکنون یک میلیون بسته معیشتی و بستههای بهداشتی و آموزشی به ارزش بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان بین اقشار آسیبپذیر و نیازمند در گیلان توزیع شد.
وی به هفته بسیج سازندگی نیز اشاره و اظهار کرد: این هفته از روز ۱۷ اردیبهشت ماه همزمان با سالروز بسیج سازندگی آغاز میشود که در گیلان ۱۹۰ گروه جهادی خدمات متفاوتی را در این هفته ارائه خواهند داد و هشت هزار بسته معیشتی نیز در این هفته توزیع میشود.
سرهنگ ابراهیمی بیان کرد: برگزاری یادمان شهدای گمنام و غبارروبی گلزار شهدا، کمک جهادی به کشاورزان، کمک به دانش آموزان در حوزه آموزش، بهسازی و مرمت مسکنهای روستایی و همچنین لولهگذاری ۱۸ کیلومتر دیگر برای آبرسانی به روستها از مهمترین برنامههای هفته بسیج سازندگی در گیلان است.
نظر شما