موفقیت یک شرکت دانش بنیان ایرانی در ساخت محصولات مورد نیاز صنایع نفت و پتروشیمی

تهران - ایرنا - یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق شد «پمپ‌های مگنتی گریز از مرکز و کاترهای پلیمری» که از نیازهای اصلی صنایع نفتی و پتروشیمی است را تولید کند.

به گزارش روز یکشنبه گروه علم و آموزش ایرنا، احمد مختاری مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان نیرو صنعت عقیق با تشریح فعالیت‌های این شرکت در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی گفت: پمپ‌های مگنتی اولین محصول دانش‌بنیان این شرکت است در کل صنعت نفت و گاز و پتروشیمی، صنایع مس و هر فضایی که انتقال مواد سمی خطرناک مد نظر باشد، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: دومین محصول دانش‌بنیان این شرکت کاترهای پلیمر است که معمولا در صنعت پتروشیمی، برای تولید گرانول مواد پلیمری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رفع یک نیاز تحریمی و مانعی بر خروج ارز

این فعال فناور به رفع نیاز صنایع پتروشیمی کشور در دوران تحریم اشاره کرد و یادآور شد: این محصولات دانش‌بنیان، نمونه‌های مشابه داخلی ندارند و از خارج کشور وارد می‌شدند که در حال حاضر تحریم است و محصولات هم از نظر قیمتی و هم از نظر کیفیتی قابل رقابت با نمونه‌های خارجی آن هستند.

مختاری درمورد صرفه‌جویی ارزی قابل توجه این محصولات به واسطه جلوگیری از واردات گفت: از آنجایی که پمپ مگنتی و کاتر پلیمر قطعات تحریمی هستند، واردات آنها به صورت غیرمستقیم است که ارزبری و هزینه بالایی را به دنبال دارد؛ از سوی دیگر، برای مصرف کننده داخلی با قیمت بالا تمام می شود و به همین دلیل مقرون به صرفه نیست که بخواهند ار واسطه های کشورهای دیگر استفاده کنند که بتوانند وارادا را انجام دهند و شرایط سخت هست چرا که تولیدکننده‌های آن نیز کشورهای غربی هستند.

وی ادامه داد: مسلما قیمت‌های این شرکت در این دو محصول با کیفیت برابر و حتی بالاتر حدودا نصف قیمت اروپایی و آمریکایی است.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان نیرو صنعت عقیق به اشتغال ایجاد شده توسط این شرکت دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: تقریبا ۳۰ نفر به صورت مستقیم مشغول به کار هستند و غیر مستقیم نیز در حوزه‌هایی چون از نطر مواد اولیه، حمل و نقل و خدمات ماشین کاری تعداد قابل توجهی از افراد به اشتغال رسیده‌اند.

براساس گزارش معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مختاری تخصیص حمایت‌ها و تسهیلاتی همچون معافیت برای رونق کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را ضروری دانست و اظهار داشت: دستگاه هایی مانند معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری می‌توانند، تسهیلات و تخفیف‌های مالیاتی را در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار دهند.

وی تاکید کرد: موضوع نقدینگی و سرمایه در گردش برای شرکت‌های دانش‌بنیان از اهمیت بسزایی برخوردار است و اگر که این مساله مورد حمایت قرار بگیرد، شرکت‌ها می‌توانند محصولات جدیدی را تولید و از واردات جلوگیری کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha