۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۴:۲۴
کد خبرنگار: 3043
کد خبر: 85104153
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

خبرنگارنماها از چالش‌های حوزه رسانه در قزوین هستند

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۴:۲۴
کد خبر: 85104153
خبرنگارنماها از چالش‌های حوزه رسانه در قزوین هستند

قزوین - ایرنا - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قزوین با اشاره به لزوم پالایش خبرنگاران محلی و با بیان اینکه کسی که رسانه ای نیست نباید در جرگه خبرنگاران قرار بگیرد،گفت: خبرنگارنماها از چالش‌های حوزه رسانه در قزوین به شمار می‌رود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد حسین فائزی روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه در حوزه حمایت از رسانه ها دو بعد استانی و ملی مطرح است،افزود: در بعد استانی برای حمایت از اصحاب قلم و رسانه تلاش می کنیم.

وی با اشاره به ضرورت توجه به گردش مالی رسانه،گفت: کار برای بهبود معیشت اهالی رسانه دشوار است اما می کوشیم گردش اقتصادی رسانه به اهل آن تعلق بگیرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین ادامه داد: در تمدید و ارایه مجوزهای جدید به حوزه رسانه تابع قانون هستیم و مجوزها تنها به افرادی که اهل رسانه بوده و تولید محتوا داشته باشند، ارایه می شود.

این مسوول با بیان اینکه ۶۰ تا ۷۰ درصد آگهی ها باید به روزنامه ها و نشریات محلی اختصاص پیدا کند، گفت: نحوه توزیع آگهی بین رسانه های استان دارای مشکلاتی از قبل بودته که در حال بررسی و تلاش برای حل آن هستیم.

وی با تاکید بر اینکه رسانه ها باید برای تقویت خود و بهره مندی از مخاطبان گسترده از ابزارهای نوین غافل نباشند،اظهار کرد: برگزاری دوره های آموزشی متناسب با نیازها و اقتضائات رسانه و فعالان این بخش نیز در دست پیگیری است.

فائزی به جایگاه خانه مطبوعات برای پیگیری مسایل و مشکلات و مطالبات اهالی رسانه اشاره کرد و گفت: خانه مطبوعات باید مامن و پناهگاهی برای این قشر باشد و به عنوان یک تشکل صنفی از رویکرد سیاسی پرهیز کند.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود قزوین را در حوزه زیرساخت های فرهنگی دچار فقر دانست و افزود: برای تغییر این شرایط تلاش های زیادی کلید خورده است.

رشد ۲۵ برابری اعتبارات فرهنگی شهرستان های قزوین

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین در بخش دیگری از صحبت های خود با بیان اینکه به حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان های قزوین در دوره جدید توجه مناسبی شده است،افزود: در همین راستا اعتبارات شهرستان ها نسبت به گذشته ۲۵ برابر رشد یافته است.

این مسوول با بیان اینکه در تلاش هستیم تا محرومیت شهرستان ها در برخورداری از اعتبارات، امکانات و زیرساخت های فرهنگی و هنری را کاهش دهیم،افزود: در گذشته تنها حدود پنج درصد اعتبارات فرهنگی استان در شهرستان ها هزینه و مابقی سهم مرکز استان بود اما در حال حاضر رویکرد توزیع اعتبارات فرهنگی عادلانه شده است.

فائزی در ادامه با اشاره به حمایت های انجام شده در حوزه موسیقی،گفت: آموزش سازهای ایرانی و جهانی در هنرستان های هنرهای زیبا دنبال می شود و تعداد آموزشگاه های این رشته از دنیای هنر نیز قابل قبول بوده و روند صدور مجوز برای متقاضیان تاسیس آموزشگاه موسیقی نیز تسهیل شده است البته منکر کمبود زیرساخت ها در این بخش و سایر هنرها مانند تئاتر و سینما نیستیم.

این مسوول با بیان اینکه انسجام و هماهنگی مناسبی بین مسوولان استان در زمینه پیشبرد اهداف و برنامه های فرهنگی وجود دارد،افزود: محوریت این موضوع نشست های شورای فرهنگ عمومی و تصمیم گیری های آن است.

فائزی همچنین به نقش انجمن های هنری در پبشبرد برنامه های هنری اشاره کرد و گفت: نسبت دستگاه ارشاد و انجمن ها پدر و فرزندی است و ممکن است گاها گفت وگویی بین آنها انجام شود اما به معنای دودستگی و اختلاف نیست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha