به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن عباسی روز یکشنبه در جلسه ساماندهی و فعال سازی شهرک صنفی کاوه اظهار کرد: از مجموع ۸۰ مغازه شهرک صنفی کاوه که مقرر شده توسط شهرداری آماده شود در فاز نخست آن ۴۰ مغازه اکنون آماده شده است.
وی ادامه داد: چهار رسته صنوف مزاحم بویژه نمایشگاههای خودرو در خیابانهای سرداران، محمد قاضی و پیام نور این شهر تردد را برای شهروندان سخت و باعث تشدید ترافیک در سطح شهر شدهاند که به تدریج نسبت به انتقال آنها به مکان جدید اقدام خواهد شد.
فرماندار ویژه مهاباد با بیان اینکه با افراد متخلف در این ارتباط برخورد قانونی خواهد شد، افزود: در بحث توسعه شهرک صنفی کاوه و واگذاری زمین هیچگونه مشکلی وجود ندارد و دستگاههای اجرایی و خدماتی در این ارتباط موظف به همکاری با شهرداری هستند.
عباسی اضافه کرد: کار انتقال مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک خودرو نیز به شهرک صنفی کاوه در مرحله نهایی قرار دارد و در کنار آن استقرار یک شعب بانکی و واحد انتظامی نیز انجام خواهد شد.
شهردار مهاباد هم در این جلسه گفت: لیست ۴۰ واحد صنفی از طرف اداره صنعت، معدن و تجارت برای واگذاری واحدهای آماده شده در شهرک صنفی کاوه اعلام شده است.
بابک رستم پور با اشاره به اینکه شهرک صنفی کاوه به عنوان قطب صنعتی شهرستان مطرح است، اضافه کرد: اعتبار و ردیف بودجه مشخص برای ساماندهی شهرک صنفی مهاباد در بودجه سال جاری پیش بینی شده و از این بابت مشکلی وجود ندارد.
وی تاکید کرد: با دستگاههای خدمات رسان نیز برای تسریع در واگذاری واحدهای دیگر همکاری لازم را انجام خواهیم داد و ایجاد مسیر ویژه تاکسی نیز توسط سازمان حمل و نقل شهرداری برای تردد آسان به این شهرک در دستور کار قرار دارد.
به گزارش ایرنا، ۲۸ شغل در فهرست مشاغل آلاینده قرار دارد که مکانیکی، نجاری، صافکاری، درب و پنجره سازی، سنگبری، تراشکاری و نقاشی از جمله آنهاست.
مشاغل مزاحم دارای پیامدهایی چون ناامنی، اختلال در رفت وآمد، بدمنظره کردن چهره شهر، ایجاد آلودگیهای صوتی و بصری و اشغال مساحت زیادی از معابر و ایجاد مزاحمت برای رفت و آمد شهروندان است.
نظر شما