به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر حسین ابراهیمیپور ظهر روز سهشنبه در آیین تجلیل از مدافعان سلامت دانشگاه علوم پزشکی منطقه تربتحیدریه، افزود: بخش درمان ناباروری بیمارستان آموزشی درمانی امام حسین(ع) تربتحیدریه با صرف ۲۵ میلیارد ریال آبان سال ۱۴۰۱ بهره برداری شد و از آن زمان تاکنون به زوجهای نازا خدمات ارائه می دهد.
وی بیان کرد: توسعه خدمات سلامت در حوزه بهداشت و درمان نیازمند داشتن زیرساختهای مطلوب است و در این راستا پروژههای عمرانی این دانشگاه در حوزههای مختلف با جدیت و سرعت در حال اجراست.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با بیان اینکه شایسته است به جامعیت خدمات سلامت در منطقه برسیم، افزود: این بدان معنا است که اگر کسی به خدمات حوزه سلامت نیاز پیدا کرد، به نزدیکترین نقطه در مجموعۀ تحتپوشش دانشگاه مراجعه و این خدمات را دریافت کند تا دیگر نیازی به ارجاع بیماران به شهرهای دیگر نباشد.
ابراهیمیپور در بخشی از سخنانش با اشاره به اینکه نظام ارجاع پزشک خانواده یکی از چشمندازهای حوزه سلامت است، گفت: در برنامه توسعه کشور، یکی از بحثهای اصلی و بسیار مهم، نظام ارجاع پزشک خانواده و پروندۀ الکترونیک سلامت میباشد که باید امسال در شهرها اجرا شود و اجرای این کار دشوار نیازمند همکاری همگان است.
وی در ادامه گفت: مدافعان سلامت با ایثار و از جانگذشتگی در روزهای سخت مقابله با کرونا، حماسهای تاریخی آفریدند و البته در این آزمون بزرگ، خوش درخشیدند.
به گزارش ایرنا: در این آیین ۲۵ نفر از مدافعان سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه در "گروههای بهداشت، علوم آزمایشگاهی و مامایی" تجلیل شدند.
دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه، مهولات و زاوه به ۳۴۰ هزار و ۵۸۲ نفر جمعیت سه شهرستان در جنوب استان خراسان رضوی خدمات میدهد.
این دانشگاه ۲۷۲ تخت در بیمارستان امام حسین (ع)، ۱۹۰ تخت در بیمارستان نهم دی تربتحیدریه و ۲۰ تخت در مهولات دارد.
تربت حیدریه در فاصله ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.
نظر شما