به گزارش ایرنا، مسعود بارانی روز سهشنبه در دیدار با فرماندار جاسک در راستای توسعه و ارتقای تعامل و رفع موانع تولیدات شیلاتی این شهرستان افزود: همچنین هفت گروه پرورش ماهی در قفس با ظرفیت تولید پنجهزار و ۸۰۰ تن ماهی در جاسک مجوز فعالیت گرفتهاند.
وی بیان کرد: دسترسی شهرستان جاسک به آبهای عمان و آبهای آزاد باعث شده این منطقه ساحلی در بحث تامین مواد اولیه کارخانههای تن ماهی و صید در آبهای دور از موقعیت ویژهای بهرهمند شود.
مدیرکل شیلات هرمزگان در ادامه بر رفع موانع تولید، تسهیل در تولید، تلاش در راستای ارتقای تولید با بهرهگیری و ارتقای تعامل همکاری با شیلات جاسک به عنوان محورهای اصلی تاکید کرد و گفت: این شهرستان از جایگاه ویژهای در صید و صیادی استان و کشور برخوردار است.
بارانی ادامه داد: بیش از پنج هزار و ۱۰۰ نفر صیاد با افزون بر ۸۰۰ فروند شناور صیادی در جاسک مشغول صیل و صیادی هستند.
۴۰۰ تن صید ماهیان آبهای دور در جاسک تخلیه شد
رییس شیلات جاسک نیز در این نشست از تخلیه ۴۰۰ تن صید ماهیان آبهای دور دراین شهرستان خبر دادو گفت: تا پایان فصل صید پنج هزار تن ماهی صید می شود.
علی اصغر زارعی افزود: بیشتر صید هدف این شناورها تن ماهیان است که در آبهای بین المللی و دور از ساحل صید میشوند.
وی ادامه داد: ماهیهای صید شده این شناورها تامین کننده مواد اولیه کارخانه های تن ماهی است و به استانهای مختلف کشور ارسال میشود.
رییس شیلات جاسک با بیان اینکه در سالجاری ۱۵ فروند لنج صیادی آبهای دور در شهرستان جاسک فعالیت میکنند، گفت: شناورهای آبهای دور بسته به گنجایش سردخانه تا ۲۰۰ تن در هر دوره ۴۵ تا ۶۰ روزه صید میکند.
زارعی با اشاره به اینکه صید آبهای دور در شهرستان جاسک از اواخر شهریور ماه آغاز و تا اواخر خرداد سال بعد ادامه دار، تصریح کرد: در هر فروند شناور صیادی لنج آبهای دور حدود ۲۵ نفر صیاد به طور مستقیم مشغول فعالیت هستند.
کلنگزنی مرکز بازسازی ذخایر آبزیان مهمترین اقدام دولت مردمی درجاسک است
فرماندار جاسک نیز با اشاره به فعالیتهای خوب شیلاتی صورت گرفته در این شهرستان گفت: کلنگ زنی مرکز بازسازی ذخایر آبزیان لافیک جاسک در زمینی به مساحت ۱۰۰ هکتار با ظرفیت تولید و رهاسازی ۱۵۰ میلیون قطعه انواع بچه میگو بومی و پنج میلیون قطعه ماهیان دریایی در این شهرستان از جمله اقدامات مهم دولت مردمی در حوزه شیلات و جلب رضایت مردم است.
مهرانی همچنین با بیان اینکه جاسک ظرفیت خوبی برای تبدیل به قطب شیلاتی دارد، تصریح کرد: باید در راستای تحقق شعار سال بیشترین استفاده از ظرفیت های شیلاتی استان را با جذب سرمایهگذار توانمند و بومی، حمایت از صید اصولی و پایدار و ارتقای تولیدات شیلاتی نماییم.
وی با قدردانی از اقدام های اخیر شیلات هرمزگان در ارائه خدمات به جامعه صیادی گفت:امید است با توجه به حساسیت های زیادی که در بحث ساماندهی شناورهای صیادی وجود دارد با همراهی سایر دستگاه های متولی شاهد ساماندهی این شناورها در کمترین زمان ممکن باشیم.
آیت الله سید ابراهیم رییسی رییس جمهوری کشورمان آذرماه سال گذشته در سفر به این شهر بندری به اهمیت سواحل مَکُران در بحث تجارت دریایی پرداخته است و بیان کرده است: استعداد زیادی در سواحل مکران وجود دارد که میتواند این سواحل را به نقطه بسیار مهم و راهبردی اقتصادی و تجاری، گردشگری و تولید در کشور قرار دهد که نه فقط برای مردم روستاها و شهرهای منطقه بلکه برای بسیاری از مردم ما در نقاط کشور رونق ایجاد کند.
جاسک یکی از ۶ شهرستان بندری هرمزگان است که به علت واقع شدن در انحنای جغرافیایی استان و مجاورت با دریایی مَکُران و تنگه هرمز همواره دارای اهمیت بوده و در فاصله ۳۰۰ کیلومتری شرق بندرعباس واقع شده است.
جاسک مروارید دریای عمان و کانون وحدت و برادری بوده و تاکید رییس جمهور بر این بوده که این منطقه بندری و سواحل مکران می تواند به نقطه ای برسد که مرکز اقتصادی، تجاری، داد و ستد و رونق تولید نه فقط برای هرمزگان و سیستان و بلوچستان؛ بلکه برای کشور شود.
نظر شما