وی افزود: یکی از مهمترین جلساتی که فرمانداری برگزار می کند همین جلسه ستاد تسهیل است که از لحاظ ضمانت اجرائی کاملا قانونی است و عدم حضور عناصر اصلی از یک طرف و اجرا نشدن مصوبات به صراحت در اساسنامه قید شده و قابل پیگیری است که به عنوان ترک فعل به مرجع قضائی معرفی می شود.
فرماندار ویژه شهرستان ری بحث تولید را مهم خواند و خاطرنشان کرد: این چند سالی که گذشت بحث تولید و موضوع اقتصادی مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده و ما هم با پیروی از فرمایش ایشان محور جلساتمان را به این موضوع اختصاص دادیم و بطور جدی پیگیر آن هستیم، خوشبختانه در حال حاضر جلسات خوب پیش می رود و سعی ما براین است فاصله زمانی برگزاری آنرا کمتر کنیم.
زمانی با اشاره به تاثیرگذاری این جلسات در تصمیم گیریهای مدیران اظهار داشت: گاهی اوقات این جلسات به مسئولین در تصمیم گیریها جرأت می دهد و وقتی اجماعی صورت می گیرد که مرکز تولیدی سریعتر موانع تولیدش رفع شود، مدیرکل استان هم با توجه به مصوبات ستاد تسهیل سرعت تصمیم گیری پیدا می کند و دستورات لازم را صادر می کند.
وی ری را شهرستانی مهم از لحاظ وجود شهرک صنعتی شمس آباد و انبارهای کهریزک برشمرد و تعدد تولیدی ها و شرکتهای صنعتی و صنفی موجود در آن را برای کمک به رشد اقتصادی کشور موثر خواند.
زمانی با اشاره به طرح مسائل ۱۰ واحد تولیدی در جلسه امروز یادآور شد: بیشترین ادارات مرتبط با مشکلات این واحدها منابع طبیعی، محیط زیست، صمت و جهاد کشاورزی است که حضور فعالی نیز دارند.
در این جلسه مشکلات تولیدکنندگان از جمله امکانات صنعتی، رفاهی، خدمات شهری، تردد کارگران، ایجاد کلانتری، مدرسه، هنرستان و نانوایی مورد بحث قرار گرفت و در باره حل آنها بررسی شد.
به گزارش ایرنا، شهرستان ری با برخورداری از ۴۴ اتحادیه توزیعی، تولیدی و خدماتی و ۱۰ هزار واحد صنعتی و صنفی از جمله شهرک صنعتی شمس آباد، کارخانه سیمان و کارگاه های تولیدی و خدماتی اعم از سنگ بری، شیشه و سفال، آجرپزی، کارگاه قالیبافی و قالیشویی، کشتارگاه دام و طیور به عنوان قطب کار و تولید در پهنه جنوب تهران مطرح است.
شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) حدود یک میلیون نفر جمعیت دارد و در جنوب تهران واقع شده است.
نظر شما