به گزارش خبرنگار ایرنا، مجید گلشنی روز چهارشنبه در دیدار با فرماندار شهرستان طارم، افزود: هدایت سرمایه گذاران بومی به سمت انجام فعالیت های تولیدی در بخش صنایع فرآوری غذایی، تولید ابزار و ادوات کشاورزی و اکتشاف، استخراج و فراوری مواد معدنی مهمترین راهکار توسعه شهرستان طارم است.
وی گفت: عوامل و راهکارهای توسعه صنعتی و معدنی شهرستان طارم در سند توسعه تولید و تجارت استان بر اساس امتیازات این منطقه و موانع موجود تهیه شده است.
گلشنی با بیان اینکه تحقق سیاستهای تامین امنیت غذایی استان در بستر توجه به پتانسیل و ظرفیتهای طبیعی و جغرافیایی طارم میسر می شود، اظهار کرد: هماهنگی لازم بین اداره کل صمت و جهاد کشاورزی استان در تسهیل فعالیت صنایع تبدیلی باید افزایش یابد تا شاهد رونق تولید در واحدهای فعال در این حوزه باشیم.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: وجود منابع طبیعی و زمین های کشاورزی و باغی گسترده، انجام فعالیت های صنعتی و معدنی را در شهرستان طارم با ظرافت خاصی همراه کرده است.
وی در ادامه بر رفع دغدغه مردم این شهرستان در فعالیت قانونمند معادن و واحدهای تولید شن و ماسه تاکید کرد و گفت: به این موضوع، پایبند هستیم و رفع آن را در اولویت قرار داده ایم.
شهرستان طارم با مرکزیت شهر آببر در شمال استان زنجان واقع شده است.
نظر شما