به گزارش خبرنگار ایرنا سیدعلی مهاجر عصر چهارشنبه در جلسه گفت و شنود با جوانان نخبه استان گلستان در سالن جلسات معاونت امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان این استان اظهارداشت: در این هیاتهای اندیشهورز ۴۳۴ نفر نخبه حضور دارند.
وی بیان کرد: اگر میخواهیم با مردم باشیم، باید نخبگان را به عنوان بخشی از جامعه وارد این هیاتها کنیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: متاسفانه در جامعه برخی مدیران با آیات و روایات به صورت ویترینی برخورد میکنند، اما در گلستان با نگاه و تاکید استاندار، رابطه ما با مسوولان براساس کار خوی و عملی است.
وی اظهارداشت: در مدت حضور تیم مدیریتی دولت سیزدهم در این استان و بعد از انتصابات، سه فرماندار را بر همان اساس توجه به کارها و خدماتشان تغییر دادیم.
مهاجر افزود: ما در ابتدای حضورمان عهد بستیم که کار برای خدمت به مردم باشد و در غیر این صورت مدیرانی که خلاف عهدمان باشند، باید از این قطار پیاده شوند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: ما معتقدیم گذشته را نباید واکاوی کنیم و ایراد بگیریم، بلکه باید مسیر توسعه، رشد و پیشرفت را در بر بگیریم و کمکاری را بر گردن جوانان نیندازیم.
وی خاطرنشان کرد: باید در این نشستها و جلسات، نظام مسایل جوانان را بررسی و مرور کنیم و با حال و هوای جوانان آشنا شویم.
مهاجر اظهارداشت: معتقدیم که وقتی میخواهیم روی پای خود بایستیم، باید آنان که در گذشته حق توحش میگرفتند، مقابل جوان ایرانی بایستند، اما اعتقاد و ایمان به توان و دانش خود باعث شده که در بسیاری از فناوریها جزو چند کشور اول دنیا باشیم.
وی بیان کرد: عدهای برای گرفتن گرینکارت حرفهایی میزنند که در جامعه یاس و ناامیدی ایجاد کنند که نباید به حرفهای آنان توجه کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: مسایلی مانند اشتغال و مسکن، سرانههای رفاهی، ورزشی و فرهنگی از مطالبات به حق و طبیعی جوانان است که باید بر روی تحقق آن ایستادگی کنند.
وی افزود: انتظار داریم که جوانان مسایل و موضوعات مرتبط با خود را با دقت بیشتر و بهتری بیان کنند و سعی نکنند در درونشان یاس و ناامیدی ایجاد شود.
معاون استاندار گلستان گفت: در بررسیهای انجام شده در ستاد ساماندهی امور جوانان استان، اقتصاد یکی از دلایل ازدواج دیر هنگام جوانان و فرزندآوری بودن، بلکه دلایلی همچون فرهنگ و باورهای القا شده غلط از اقتصاد بالاتر هستند.
وی تاکید کرد: نباید اجازه دهیم، باورها، فرهنگ و سبک زندگی ما بویژه جوانان تحت تاثیر القائات غلط قرار بگیرد.
مهاجر افزود: مسالهای که این روزها در جامعه در خصوص پوشش و حجاب وجود دارد و در این جلسه عدهای معتقد بودند که نباید دغدغه اصلی مسوولان قرار بگیرد، شاید درست باشد، اما همگان باید در اجتماع سه اصل مهم عرف، شرع و قانون را رعایت کنند.
وی یادآور شد: در قرارگاه عفاف و حجاب استان، شخص استاندار افراد را از اقدامات خودسرانه منع کرده و تاکید دارند که رفتار و برخورد با رفتارها در هر حوزهای آدمهای مختص آن بخش و متعهد میخواهد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: در حوزه اشتغال دولت ظرفیت و توان بکارگیری همه جوانان را در بخشهای دولتی ندارد که بر همین اساس راه حل این مشکل را ایجاد اشتغال تخصصی و حرکت از سوی سمنها میدانیم.
وی افزود: همیشه و همهجا تجهیزات و امکانات لازم نیست، بلکه باید از کوچکترین فرصتها بهترین استفاده را ببریم و برای انجام یک کاری، سماجت و ممارست داشته باشیم.
مهاجر بیان کرد: ایجاد باشگاه حکمرانی جوانان، یکی از ایدههای خلاق گلستان است که در این ایده، برای استفاده از ظرفیتهای موجود جوانان برای مدیریت آینده کشور، به سمت جوانان زیر ۱۰ سال سابقه کار و عمر کمتر از ۴۰ سال رفتهایم و برای آنان دورههای تربیت مدیریتی و توانمندسازی در حال برگزاری است.
وی تصریح کرد: در پستهای مدیریتی استان ۲۷۵ جوان ۳۰ تا ۴۰ ساله و یک جوان کمتر از ۴۰ سال داریم و به سمت سهم ۲۰ درصدی بانوان از مدیریت استان گام برداشتیم که اکنون این سهم از هفت درصد به حدود ۱۲ درصد رسیده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: در استان ۲ هزار و ۲۴۵ جایگاه مدیریتی تعریف شده که در دولت سیزدهم با توجه به سهم جوانان، بانوان، اقوام و مذاهب ۲ هزار و ۷۹ نفر را انتصاب کردیم.
وی افزود: در بخش سهم شهرستانی و بومی، سهم گرگان، گنبدکاووس، علیآبادکتول، کردکوی و مینودشت به ترتیب ۳۳.۵، ۹.۴، ۸.۸، ۸.۳ و ۵.۶ درصد است و سهم بقسه شهرستانها از این بخش کمتر از پنج درصد است.
مهاجر یادآور شد: با تاکیدات استاندار، براساس ارزیابیهای مدیریتی در دور دوم انتصابات این میزان سهمها تغییر خواهند کرد.
کاهش ۱۰ ساله سن مدیریت در گلستان
معاون امور جوانان ورزش و جوانان گلستان با اشاره به اینکه سن مدیران استان جوانتر شده و در کشور، جزو استانهای برتر هستیم، گفت: سن انتصابات در این استان ۱۰ سال کاهش یافته است.
حامد ملاحسنی در این جلسه اظهارداشت: شورای مشورت جوانان جای مشاوران جوان استان و فرمانداران قرار گرفته است.
وی بیان کرد: یکی از دغدغههای اصلی در ساختار حکمرانی نیازمند جوانان نخبه و تحولگراست و تربیت اینگونه نیروها کار سختی است و باید به آن اهتمام داشته باشیم.
معاون امور جوانان ورزش و جوانان گلستان ادامه داد: در ۱۴ شهرستان نشستهای گفت و شنود با جوانان را برگزار کردیم و ستادهای ساماندهی نیز در دستور کار است.
وی یادآور شد: کمیته سامان ازدواج در استان راهاندازی شده که مشکلات مختلف جوانان در حوزه جوانان را رصد میکنند.
ملاحسنی افزود: یکی از مشکلات تسهیلات ازدواج بود که سال گذشته کمتر از ۴۰ درصد پرداخت شده بود و توانستیم آن را به بیش از ۸۰ درصد برسانیم.
در این جلسه تعدادی از جوانان به بیان نقطه نظرات و دیدگاه، انتقادات و پیشنهادات خود پرداختند.
نظر شما