آیین رونمایی از کتاب «علامه و انقلاب» برگزار می‌شود

تهران- ایرنا- آیین رونمایی از کتاب «علامه و انقلاب» نوشته «رضا اکبری‌آهنگر» و «وحید خضاب» ساعت ۱۷ امروز (پنجشنبه، ۲۱ اردیبهشت) توسط انتشارات شهیدکاظمی برگزار می‌شود.

به گزارش ایرنا، انتشارت شهید کاظمی در دومین روز از سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، ساعت ۱۷ امروز (پنجشنبه) از کتاب علامه و انقلاب نوشته رضا اکبری‌آهنگر و وحید خضاب رونمایی خواهد کرد.

دفتر اول از کتاب بررسی صریح ماجرای علامه و انقلاب: تقابل یا حمایت؟ به پژوهش تاریخی - تبیینی در خصوص نسبت علامه و انقلاب اختصاص دارد. محور این کتاب، پاسخ به شبهاتی است که از سوی چند تن از محققان معاصر درباره این موضوع مطرح شده است.

علاقه‌مندان برای حضور در این مراسم می‌توانند به غرفه انتشارات شهیدکاظمی، واقع در شبستان عمومی راهرو ۱۳ غرفه ۳ مراجعه کنند. گفتنی‌ است سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار آینده خواندنی‌ است، ۲۰ تا ۳۰ اردیبهشت‌ماه در مصلای امام خمینی‌(ره) و همزمان به‌صورت مجازی در سامانه ketab.ir برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha