بررسی راه‌های حمایت بیشتر از اوکراین در نشست وزرای دارایی گروه ۷ در ژاپن

تهران- ایرنا- وزرای دارایی هفت اقتصاد پیشرفته جهان در نشست ۳ روزه‌ای که از روز پنجشنبه در ژاپن آغاز شد، راه‌های حمایت بیشتر از اوکراین و فشار بر روسیه برای پایان دادن به جنگ را بررسی می‌کنند.

به گزارش ایرنا به نقل از آسوشیتدپرس، سرهی مارچنکو وزیر دارایی اوکراین نیز به صورت آنلاین در اولین جلسه گفت‌ وگوهای اعضای گروه ۷ در نیگاتا شهری بندری در ساحل دریای ژاپن شرکت کرد.

شونیچی سوزوکی وزیر دارایی ژاپن به خبرنگاران گفت: وزرای اقتصادی گروه ۷ راه‌هایی را که روسیه یا هر کشور دیگری برای دور زدن تحریم‌هایی به کار می‌گیرند که به خاطر تهاجم این کشور به اوکراین بر علیه مسکو وضع شده است، بررسی می‌کنند.

جانت یلن وزیر خزانه‌داری ایالات متحده نیز در این نشست گفت: کشورهای گروه ۷ تا زمانی که نیاز باشد، برای پایان دادن به درگیری در کنار اوکراین خواهند ایستاد.

وی افزود: ما در چند ماه گذشته موجی از اقدامات را برای جلوگیری از دور زدن تحریم‌هایی که علیه روسیه وضع شده است، انجام داده‌ایم و تیم من برای تشدید این کار به سراسر جهان سفر کرده است.

جنگ و اثرات منفی آن بر اقتصاد جهانی، بحران بدهی در کشورهای در حال توسعه و بن بست در واشنگتن بر سر بدهی ملی در صدر دستور کار مذاکرات ۳ روزه وزرای دارایی و روسای بانک‌های مرکزی کشورهای گروه ۷ و دیگر شخصیت‌های دعوت شده به این اجلاس است.

علیرغم طیف وسیعی از موضوعاتی که باید در این اجلاس به آنها پرداخته شود، از تغییرات آب و هوایی گرفته تا کاهش بدهی و ارزهای دیجیتال، بن‌بست بر سر سقف بدهی ایالات متحده توجه حاضران اجلاس وزرای دارایی گروه ۷ را به خود جلب کرده است.

بررسی راه‌های حمایت بیشتر از اوکراین در نشست وزرای دارایی گروه ۷ در ژاپن

یلن در سخنانی قبل از شروع جلسات پشت درهای بسته با اشاره به اینکه یکی از اولویت‌های او تاکید بر اهمیت حل و فصل بحران بدهی ملی در آمریکا است، گفت: بسیار امیدوارم این مشکل به موقع حل شود.

وزیر خزانه‌دارای آمریکا همچنین به دنبال اطمینان دادن به وزرای دارایی کشورهای گروه ۷ در مورد ورشکستگی‌های اخیر بانک‌های آمریکایی است، موضوعی که نگرانی‌ها را در مورد خطرات سیستم مالی جهانی افزایش داده است.

یلن افزود: سرمایه‌گذاری‌های تاریخی جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در مدرن‌سازی زیرساخت‌های ایالات متحده، گامی در جهت بهبود انعطاف‌پذیری اقتصادی این کشور است که اتکای آن به زنجیره‌های تأمین جهانی در طول همه‌گیری کووید-۱۹ به‌شدت مورد آزمایش قرار گرفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha