به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، احمد وحیدی امروز، جمعه ۲۲ اردیبهشت در حاشیه بازدید از نمایشگاه اینوتکس با اعلام این مطلب گفت: این نمایشگاه صنایع بزرگ و کوچک کشور را به استفاده از ظرفیت دانش ها ترغیب خواهد کرد. برپایی نمایشگاه اینوتکس کار ارزشمندی است. زیرا توانستند بخشی از دستاوردهای نوآورانه، فناورانه شرکت های دانش بنیان را به نمایش بگذارند.
وزیر کشور اضافه کرد: برپایی چنین نمایشگاهی موجب فراهم کردن حمایت هایی برای فعالان این حوزه از سوی دستگاه های مرتبط خواهد شد. وزارت کشور نیز از دستاوردهای مرتبط با شهر هوشمند شامل سیستم های حمل و نقل و سیستم های پسماند مرتبط با حوزه کاری این وزارتخانه استفاده می کند.
به گزارش ایرنا، دوازدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس Inotex۲۰۲۳) با سخنرانی روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور به طور رسمی آغاز به کار کرد.
اینوتکس بزرگ ترین گردهمایی شرکت های دانش بنیان، نوپا و نوآور است که از سال ۱۳۹۰ تاکنون در حال برگزاری است و هم اکنون به مهم ترین رویداد نوآوری و فناوری کشور و منطقه جنوب غرب آسیا تبدیل شده است و هر ساله افتخار میزبانی بیش از ۷۰ هزار مخاطب از سراسر جهان به صورت حضوری و مجازی را دارد.
توانمندسازی کارآفرینان از طریق ارائه موفقیتهایشان، تامین منابع مالی، پیدا کردن مسیر مناسب برای ورود به بازار و نیز برقراری ارتباط میان اجزای مختلف زیستبوم نوآوری و فناوری از جمله اهداف برگزاری نمایشگاه اینوتکس است.
پارک فناوری پردیس، صاحب امتیاز نمایشگاه اینوتکس است و دبیرخانه این نمایشگاه با همکاری شرکت های مختلف از بخش خصوصی، برگزارکننده این نمایشگاه محسوب می شود. معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و مرکز همکاری های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری از حامیان و پشتیبان های دائمی این نمایشگاه هستند.
این رویداد بزرگ حوزه نوآوری امسال با حضور بیش از ۴۵۰ استارتاپ و شرکت دانشبنیان برگزار می شود.
نظر شما