راه‌اندازی ۴۰ مرکز فنی و حرفه‌ای جوار کارگاهی در استان بوشهر هدف‌گذاری شد

بوشهر - ایرنا - مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر گفت: راه‌اندازی ۴۰ مرکز جوارکارگاهی آموزش فنی و حرفه‌ای در بنگاه‌های اقتصادی این استان برای سال جدید هدف‌گذاری شد.

عبدالمجید دراهکی روز شنبه در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: این مراکز با تجهیزات و مربیان مشترک اداره‌کل آموزش فنی‌وحرفه‌ای و نیروهای توانمند بنگاه‌های اقتصادی استان بوشهر ایجاد می‌شود و هدف آن گسترش دامنه نفوذ این اداره‌کل برای ارتقای مهارت نیروی انسانی و حضور آنها در بنگاه‌های این استان است.

وی با بیان اینکه در زمان حاضر ۴۰ مرکز جوارکارگاهی فنی و حرفه‌ای در استان بوشهر راه‌اندازی شده، افزود: این مراکز در صنایع مختلف از جمله واحدهای شناورسازی مانند بنگاه‌های شهید محلاتی و ایران صدرا، صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، نیروگاه اتمی و شیلات و آبزی‌پروری فعال هستند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر ادامه داد: بیکاری یکی از چالش‌های روستاها و بخش‌های استان بوشهر است و راهکار آن توانمندسازی نیروی انسانی به مهارت‌های فنی متناسب با نیاز بازار کار استان است.

دراهکیاضافه کرد: کشور در کنار علم و دانش نیازمند پنجه‌های کارآمد است و وظیفه مهارت‌آموزی به نیروی انسانی به عهده اداره‌کل‌های آموزش فنی و خرفه‌ای گذاشته شده است.

تعهد فنی‌وحرفه‌ای در سفر استانی رئیس جمهور به استان بوشهر

وی یادآور شد: هم‌اکنون در استان بوشهر ۱۵ مرکز دولتی و ۲۷۰ آموزشگاه آزاد خصوصی متناسب با نیاز بنگاه‌های اقتصادی و تقاضای مهارت‌آموزان فعال است و تفاهمی میان آموزش فنی و حرفه‌ای و تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر برای تضمین اشتغال بویژه برای آموزش‌های فنی شکل گرفته است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر گفت: این اداره‌کل در سفر نخست رئیس جمهور متعهد شد تا یک‌هزار نفر را در پنج حرفه مورد نیاز یعنی انواع جوشکاری، لوله‌کشی صنعتی، برق صنعتی، ابزاردقیق و ماشین‌کاری آموزش دهد که اکنون آموزش ۲۷۰ نفر به پایان رسیده و به صنایع جنوب استان اعزام شدند.

دراهکی با اشاره به نیازمندی صنایع بنگاه‌های اقتصادی استان بوشهر به نیروی ماهر در حوزه‌های فنی، اظهار کرد: آموزش‌دیدگان این رشته‌ها محال است بیکار بمانند.

وی از خانواده‌ها خواست تا جوانان را به فراگیری آموزش‌های مهارتی تشویق و ترغیب کنند و به سمت مدرک‌گرایی نروند چرا که جوانان مجهز به مهارت‌های فنی بیکار نمی‌مانند.

دراهکی یادآور شد: این افراد در صورتی که مایل به راه‌اندازی کسب‌وکار خود باشند نیز می‌توانند تسهیلات اشتغالزایی دریافت کنند.

فعالیت ۱۰۷ کارگاه سیار فنی‌وحرفه‌ای در استان بوشهر

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر گفت: در زمان حاضر ۱۰۷ کارگاه سیار آموزش روستاییان برای متقاضیان راه‌اندازی مشاغل خانگی و کسب وکارهای حوزه شیلات و آبزی‌پروری در این استان فعال است.

وی افزود: این آمادگی وجود دارد تا در صورت وجود فضای مورد نیاز و کارآموز در روستا برای برپایی این کارگاه‌های سیار اقدام شود.

دراهکی اظهار کرد: در راستای تناسب آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای با ظرفیت‌های هر شهرستان، این اداره‌کل فعالیت خود را بر تخصصی‌سازی آموزش‌ها متمرکز کرده است.

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان بوشهر گفت: در این راستا آموزش‌های تخصصی کشاورزی در دشتستان، گردشگری در بوشهر و گناوه و نفت، گاز و پتروشیمی در دیر، جم و کنگان برنامه‌ریزی شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha