به گزارش خبرنگار ایرنا، حجتالاسلام سید یعقوب موسوی روز شنبه در همایش استانی قرض نیکو با بیان اینکه عمل به سنت قرضالحسنه موجب گرهگشایی از کار نیازمندان و بخشودگی گناهان میشود، افزود:باید زمینه های لازم برای ترویج قرض الحسنه در جامعه فراهم و ربا در جامعه برچیده شود.
وی اضافه کرد: قرض الحسنه از ابزارهای کمک به بهبود معیشت و گرهگشایی از نیازمندان واقعی جامعه است و اهتمام در ارائه خدمت با هدف کسب رضایت مردم باقیات و صالحات به شمار میآید.
حجت الاسلام موسوی به فعالیت خوب صندوق قرضالحسنه امداد ولایت استان اشاره کرد و گفت:خدمات این بانک در دستگیری از آحاد مردم و توانمندسازی اقشار ضعیف جامعه بسیار مؤثر است و نقش بسزایی در توسعه و ترویج بانکداری اسلامی در بستر قرض الحسنه ایفا میکند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان زنجان نیز در ادامه این مراسم، گفت: صندوق قرضالحسنه امداد ولایت با هدف اعطای تسهیلات کمبهره کارگشایی و اشتغال به نیازمندان و با رویکرد جلب مشارکت و جذب سپرده کمکهای مردمی راه اندازی شده است.
روح اله صالحی به عضویت ۷۵ هزار زنجانی در صندوق قرضالحسنه امداد ولایت اشاره کرد و افزود: بر اساس آمارهای موجود از ابتدای فعالیت صندوق قرض الحسنه در استان ۲۵ هزار و ۵۵۷ فقره تسهیلات قرضالحسنه به میزان یک هزار و ۸۰۶ میلیارد ریال به نیازمندان پرداخت شده است.
این مسوول همچنین به اشتغالزایی برای سه هزار و ۶۲۰ نفر و ارائه تسهیلات درمانی به یک هزار نفر از جامعه هدف این اداره کل اشاره کرد و گفت:تاکنون از محل صندوق امداد ولایت به ۳۵۰ دانشجو تسهیلات پرداخت شده است.
وی خاطرنشان کرد: توسعه این خدمات به ولی نعمتان نمایان است و در این ارتباط رسانه های گروهی استان نقش بسزایی در ترویج سنت حسنه قرضالحسنه و بسترسازی برای حضور خیران دارند.
نظر شما