به گزارش ایرنا، محمد علیپور روز چهارشنبه به خبرنگاران گفت: برای ایمن سازی این مسیر سه هزار و ۴۰۰ حفاظ بتنی نصب و جانمایی شد.
وی اظهار کرد: باتوجه به کوهستانی بودن و نوع مصالح و خاک منطقه و ریزشیبودن برخی از مقاطع محور کرج- چالوس بحث ایمنسازی آن در اولویت ویژهای قرار دارد و در طول سال اقدامات زیادی برای ارتقای ایمنی محور انجام میشود.
علیپور همچنین به اجرای پروژه احداث دیوار حائل در هفت نقطه ریزشی این محور اشاره کرد و گفت: این اقدام برای جلوگیری از ریزش سنگ در جاده و پیشگیری از حوادث جادهای با اعتباری بالغ بر ۹ میلیارد تومان در دستور کار قرار گرفته است که مرحله اول آن به طول ۴۰۰ متر انجام شده و مرحله دوم آن نیز در دست مناقصه و تعیین پیمانکار است و به زودی اجرا می شود.
رییس اداره راهداری گچسر تصریح کرد: همچنین ترمیم گالریهای پیچ تکاوران از دیگر پروژههایی است که اجرای آن از سال گذشته با اعتباری بالغ بر هفت و نیم میلیارد تومان آغاز شده و درحال اجرا است.
وی همچنین به بهسازی سیستم روشنایی، ترمیم و مرمت دیوارها و آبراههای تونل کندوان با اعتباری بالغ بر ۱۳ میلیارد تومان و اجرای پروژه جدولکشی و ایجاد آبراه در تونل شماره پنج با اعتباری بالغ بر ۶ میلیارد تومان اشاره کرد.
این مسوول، نصب بیش از سه هزار عدد رفلکتر نوری عدد (گل میخ) با هدف کاهش تصادفات در پیچهای خطرناک و مسیرهای احتمال خروج از محور، ایمنسازی دماغهها، نصب چراغ چشمکزن در پیچها و نصب باتومی(استوانه ترافیکی) را از دیگر اقدامات اجرایی این اداره عنوان کرد.
علیپور به اقدامات دیگر اداره راهداری گچسر برای خدمترسانی به کاربران جادهای در محور کرج- چالوس اشاره کرد و گفت: شانهسازی، تسطیح و رگلاژ شانه راه ۴۰ کیلومتر از محور، اجرای عملیات لقگیری در نقاط ریزشی، بهسازی و روکش آسفالت محور کسیل- گشنادر، اجرای دیوار جانپناه در نقاط دارای آبشستگی و ادامه اجرای پروژه پایدارسازی محور شمشک- دیزین از جمله این اقدامات بوده است.
جاده کرج – چالوس به طول ۱۶۰ کیلومتر نیمی از آن در استان البرز و مابقی در حوزه جغرافیایی استان مازندران قرار دارد.
نظر شما