ظهیر کاظمی روز جمعه در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی استان بوشهر اظهار کرد: بیشترین جمعیت زیر پوشش صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستائیان و عشایر در شهرستانهای دشتستان، دشتی و تنگستان و کمترین جمعیت مربوط به جنوب استان با توجه به صنعتی بودن منطقه است.
وی با اشاره به اجرای طرح قرارگاه کرامت با رمز یا علی ابن موسی الرضا (ع) و زیر پوشش قرار دادن یک میلیون نفر از جامعه هدف در کشور اظهار کرد: سهم استان بوشهر از این طرح ۹ هزار نفر است که از تیر سال گذشته تاکنون نیمی از این سهمیه محقق شده است.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستائیان و عشایر استان بوشهر بیان کرد: تلاش میشود سهمیه تعیین شده برای برخورداری از خدمات صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستائیان و عشایر استان بوشهر تا تیرماه تکمیل شود.
کاظمی ادامه داد: در زمان حاضر ۷۵۸ نفر در استان مستمری بگیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر هستند.
مدیرصندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستائیان و عشایر استان بوشهر گفت: این صندوق دولتی نهادی اجتماعی و مولود انقلاب اسلامی برای خدمت ارج نهادن به جایگاه کشاورزان، عشایر و روستائیان بعنوان قهرمانانی واقعی تشکیل شده است.
وی افزود: این صندوق در چارچوب عمل به مسئولیتهای قانونی خود میکوشد تا به منظور بسط عدالت اجتماعی و جلوگیری از گسترش فقر، خدمات بیمه اجتماعی را به گونهای گسترش دهد که منجر به افزایش کرامت انسانی و تقویت جایگاه اجتماعی جامعه هدف صندوق شود.
کاظمی ادامه داد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در راستای تحقق یکی از اصلیترین آرمانهای انقلاب اسلامی که عبارت است از ارتقا عدالت اجتماعی مبتنی بر برخورداری از حق تامین اجتماعی تشکیل شده و این مهم بر اساس احکام و قوانین فرادستی (اصل ۲۹ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، سند چشمانداز بیستساله، قانون نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی و احکام دائمی برنامههای توسعه کشور)، تنها از طریق تحقق پوشش حداکثری جامعه هدف در راستای عملیاتی سازی نظام بیمه اجتماعی فراگیر محقق میشود.
وی تاکید کرد: سیاستهای صندوق باید منجر به قطع زنجیره فقر بین نسلی، زمینهساز افزایش امید به زندگی، احساس تعلق خاطر بیشتر به محیط زندگی و استقلال روستائیان و عشایر ایران شود.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستائیان و عشایر استان بوشهر ادامه داد: این صندوق بعنوان دومین صندوق بیمه اجتماعی کشور به منظور تحقق هدفهای تعیین شده خدمات خود را به گونهای گسترش میدهد که چتر بیمهای هر ساله بخش بزرگتری از جامعه هدف را زیر پوشش خدمات صندوق قرار دهد.
وی با اشاره به افزایش ۴۳ درصدی مستمریبگیران و ۶۰ درصدی سطوح درآمدی گفت: حداقل سطوح درآمدی در سالجاری به ۶۲ هزار و ۵۰۰ و حداکثر به ۳۵۵ هزار تومان رسیده است.
کاظمی همچنین در خصوص بیمه تکمیلی این صندوق گفت: در زمان حاضر طرح بیمه تکمیلی به صورت پایلوت برای استانهای آذربایجان شرقی، همدان و اصفهان در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه ۷۰ درصد حق بیمه صندوق اجتماعی روستائیان و عشایر از سوی دولت و ۳۰ درصد از سوی بیمه گذار پرداخت میشود افزود: در راستای حمایت از جوانی جمعیت این صندوق حق بیمه زنان خانهدار غیر شاغل دارای سه فرزند را به صورت ۱۰۰ درصد پرداخت میکند.
نظر شما