شاخص بقای بیماران پیوندی در مشهد بیشتر از آمریکا است

مشهد- ایرنا- رییس بیمارستان منتصریه مشهد از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طبق بررسی های انجام شده میزان بقای بیماران پیوند کبد و کلیه در مشهد، سه درصد بیشتر از آمریکا است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر محسن علی‌اکبریان روز یکشنبه در نشست خبری مسوولان بیمارستان منتصریه با اصحاب رسانه به مناسبت روز ملی اهدای عضو افزود: میزان بقای بیماران پیوندی در آمریکا ۷۹ درصد و در بیماران پیوندی بیمارستان منتصریه ۸۱ درصد است.

وی ادامه داد: طبق ارزیابی های انجام شده پیرامون میزان بقای بیماران پیوندی در سه مرحله پس از پیوند در بیمارستان منتصریه مشهد، میزان بقای یک ساله بیماران پیوند کلیه و پیوند کبد بیش از ۹۰ درصد، میزان بقای سه ساله بیماران پس از پیوند، بین ۸۰ تا ۸۵ درصد و میزان بقای پنج ساله بیماران بیش از ۸۰ درصد است.

رییس بیمارستان منتصریه مشهد در خصوص آگهی های فروش اعضا گفت: اهدای کلیه از فرد زنده فرآیندی خاص است. در سایر کشورها پیوند کلیه تنها از خویشاوند یا دوست صمیمی فرد دریافت کننده انجام می شود تا مطمین باشند بحث مالی بین دهنده و گیرنده عضو وجود ندارد.

شاخص بقای بیماران پیوندی در مشهد بیشتر از آمریکا است

سه هزار بیمار دیالیزی در لیست انتظار پیوند

مسوول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیشترین موارد لیست انتظار پیوند در خراسان رضوی مربوط به بیماران کلیوی است که هم اکنون حدود سه هزار بیمار دیالیزی در نوبت پیوند هستند.

دکتر ابراهیم خالقی افزود: از این تعداد ۲۰۰ نفر پرونده شان تکمیل شده و آماده پیوند عضو هستند.

وی بیان کرد: اهدا و پیوند عضو برای خانواده اهداکننده و بیمار دریافت کننده عضو در بیمارستان منتصریه مشهد رایگان انجام می‌شود و داروهای بیماران پیوندی بین ۹۰ تا ۱۰۰ درصد تحت پوشش بیمه‌ای قرار دارد.

وی ادامه داد: این در حالی است که در آمریکا برای خدمات پیوند کلیه از فرد دریافت کننده عضو ۱۵۴ هزار دلار دریافت می‌شود.

مسوول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در خصوص داروهای بیماران پیوندی به دلیل تحریم‌های موجود با کمبود مواجه هستیم.

خالقی افزود: اما خوشبختانه تا کنون بیمار پیوندی نداشتیم که بخاطر کمبود دارویی عضو پیوندی را پس زده باشد یا دچار مشکل شده باشد.

شاخص بقای بیماران پیوندی در مشهد بیشتر از آمریکا است

در این نشست چند نفر از دریافت کنندگان عضو به مناسبت روز ملی اهدای عضو پیرامون حیاتی بودن پیوند اعضا و چالشهای مربوطه در این زمینه در حضور خبرنگاران صحبت کردند.

مادر آرمان نامور، کودکی که پیوند مغز و استخوان شده، گفت: پسرم آرمان پلاکت خونش پایین بود و نمونه‌گیری مغز و استخوان نشان داد که برای درمان وی نیاز به پیوند مغز استخوان است که بر اساس نتایج آزمایشات پیوند مغز و استخوان من و پدر آرمان نمی توانستیم اهدا کننده باشیم.

وی افزود: در ابتدا مورد اهداکننده مغز و استخوان یافت نکردیم و یک مورد از کشور آلمان معرفی شد که برای انجام پیوند مغز و استخوان ۶ میلیارد ریال مطالبه کرده بود که چون توان مالی پرداخت ان را نداشتیم این پیشنهاد را قبول نکردیم.

این مادر بیان کرد: خوشبختانه آزمایشات و نمونه گیری از خواهر چهار ساله آرمان نشان داد که این پیوند مغز و استخوان از طریق او قابل انجام است و این عمل هفت ماه گذشته با موفقیت انجام شد.

شاخص بقای بیماران پیوندی در مشهد بیشتر از آمریکا است

به گزارش ایرنا، روز ۳۱ اردیبهشت ماه در تقویم ایران روز ملی اهدای عضو نامگذاری شده است.

در حاشیه نشست امروز از بخش های مختلف بیمارستان منتصریه مشهد از جمله بخش دیالیز بیماران کلیوی بازدید شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha