به گزارش ایرنا، نایب رئیس هیات های همگانی اداره ورزش و جوانان و رئیس کمیته پیاده روی دزفول عصر چهارشنبه در حاشیه این همایش گفت: این برنامه پیاده روی به مناسبت روز مقاومت و پایداری - روز دزفول، هفته ملی جمعیت و دهه کرامت به همت هیات ورزش های همگانی، کمیته پیاده روی و اداره ورزش با حضور افزون بر یکهزار و ۵۰۰ نفر برگزار شد.
ناصر اژدری با بیان اینکه به ۶۰ نفر از شرکت کنندگان در این مراسم جوایزی اهدا شد افزود: هدف از این برنامه، ایجاد نشاط، شادابی و سلامتی مردم است.
وی ادامه داد: به مناسبت روز دزفول، روز جمعه ۱۵ طرح ورزشی در نقاط مختلف شهرستان به ویژه مناطق محروم افتتاح می شود که شامل چند چمن مصنوعی، پیشت اسکی و زمین پارالمپیک در استادیوم مجدیان و چمن مصنوعی در شهرهای اقماری است.
وی با اشاره به اینکه ورزش های همگانی به علت گرمی هوا بیشتر در نیمه دوم سال برگزار می شود گفت: دوره مربیگری و مسابقات آمادگی جسمانی، ورزش در طبیعت نیز طی روزهای اخیر به مناسبت روز دزفول برگزار شده است.
اژدری ضمن قدردانی از همکاری هیات نابینایان و ناشنوایان دزفول گفت: این برنامه با همکاری هیات ورزش های همگانی، اداره بهداشت و باشگاه ورزشی داژبال برگزار شد.
به گزارش ایرنا، این همایش در بلوار پیام آوران حدفاصل خیابان شریعتی تا پارک رسالت برگزار شد.
به گواه آمار، دزفول تنها شهر اشغال نشدهای است که مورد شدیدترین حملات موشکی و بمباران هوایی و زمینی قرار گرفت اما هرگز تسلیم نشد.
اصابت ۱۷۶ موشک دوربرد، ۲ هزار و ۵۰۰ گلوله توپ و ۳۳۱ راکت هواپیما در هشت سال جنگ هم نتوانست مقاومت و پایداری مردم دزفول در هم شکند.
به پاس این پایداری در هفتمین سال جنگ تحمیلی، به پیشنهاد دولت وقت، دزفول به عنوان شهر نمونه مقاومت کشور معرفی و در چهارم خرداد ۱۳۶۶ لوح زرینی به مردم دزفول اعطا شد.
همچنین چهارم خرداد به نام روز مقاومت و پایداری مردم دزفول در تقویم جمهوری اسلامی نامگذاری شد.
نظر شما