حمید آقابیگی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: صدور مجوز فعالیت باغداران در بستر سامانه «سَبک» امکان پذیر است و اتاق اصناف شهرستان بر آن نظارت دارد.
وی با بیان اینکه مجوز فعالیت مزایای فراوانی برای باغداران دارد، ابراز کرد: دریافت وام، معافیت مالیاتی خودروهای فعال در بخش باغداری، بهرهمندی از تعرفه برق کشاورزی، بیمه کارگران و فرزندان و همچنین دریافت سوخت مورد نیاز، از مزایای کسب این مجوز است.
رییس اداره جهاد کشاورزی شاهرود با اشاره به اینکه از این مجوز میتوان به عنوان وثیقه در محاکم قضایی استفاده کرد، اظهار کرد: اتاق اصناف شهرستان تصرفی در هزینههای پرداختی باغداران به منظور صدور مجوز ندارد.
هزینه صدور مجوز باغداری یک میلیون تومان است
آقابیگی با بیان اینکه در سامانه ارقام به صورت پیش فرض تعیین شده است، افزود: هزینه یک میلیون تومانی ثبت نام و صدور مجوز به حساب کشوری واریز میشود.
وی با اشاره به اینکه مجوزها برای دوره یکساله صادر میشود و پس از آن اعتبار ندارد، ابراز کرد: به دلیل انتقال و یا تغییر مالکیت، این مجوزها، مانند سایر اصناف، برای یک دوره یکساله صادر میشود.
رییس اداره جهاد کشاورزی شاهرود تصریح کرد: مجوز صادر شده در بخش کشاورزی از نظر پرداخت هزینه نسبت به اصناف خدماتی بسیار کمتر است.
شهرستان شاهرود در شرق استان سمنان دارای ۳۰ هزار هکتار زمینهای کشاورزی و ۲۲ هزار و ۵۰۰ هکتار باغ است.
به گزارش ایرنا، ۱۹۸ هزار هکتار از وسعت زمین های استان سمنان را اراضی کشاورزی تشکیل میدهد که از این وسعت ۵۴ هزار هکتار باغ، ۱۱۰ هزار هکتار زراعت و بقیه در مرحله آیش است و حدود ۴۵ هزار بهرهبردار در بخش کشاورزی فعالند.
نظر شما