نماینده مجلس: روند اخذ مجوزهای اقتصادی در دولت سیزدهم شتاب گرفته است

مهاباد - ایرنا - نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی گفت: روند اخذ مجوزهای اقتصادی در دولت سیزدهم در مقایسه با دوران قبل شتاب بیشتری گرفته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، انور حبیب زاده روز جمعه در جلسه شورای اداری بوکان که با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی برگزار شد، افزود: در کنار اقدامات مهم دولت سیزدهم اما مردم از تورم و افزایش قیمت‌ها نگران هستند.

وی اضافه کرد: تعامل دولت سیزدهم با کشورهای منطقه از جمله عربستان سعودی زمینه را برای سرمایه گذاری خارجیدر کشورمان بیشتر کرده است.

نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی گفت: بازار بوکان با ۱۳ واحد صنفی کوچک در آذربایجان غربی خوش درخشیده ولی نیاز به حمایت بیشتر بخش دولتی دارد.

حبیب زاده اظهار کرد: واحدهای صنعتی بوکان نیازمند تسهیلات سرمایه در گردش هستند و اخذ مالیات زیاد از جمله مشکلات واحدهای صنعتی این شهرستان است.

معاون اقتصادی استانداری آذربایجان غربی هم گفت: در سفر رییس جمهور به استان ۲۵ هزار میلیارد تومان اعتبار مصوب شد که تاکنون ۱۲ درصد آن پرداخت شده است.

کرمی افزود: برخی از بانک‌های استان برای پرداخت تسهیلات باید مجوز از مرکز دریافت کنند که همین امر باعث کند شدن روند پرداخت تسهیلات می‌شود.

وی اضافه کرد: ۹۶ درصد وام‌های ازدواج و ۵۶ درصد تسهیلات فرزندآوری در آذربایجان غربی پرداخت شده است.

معاون اقتصادی استانداری آذربایجان غربی ادامه داد: در استان نیز در قالب سفرهای استاندار به شهرهای مختلف مشکل هر منطقه رصد و بررسی می‌شود.

وی تاکید کرد: استان آذربایجان غربی در بحث فعالیت دوباره واحدهای راکد، عملکردی خوبی دارد.

نماینده مجلس: روند اخذ مجوزهای اقتصادی در دولت سیزدهم شتاب گرفته است

امام جمعه بوکان هم در سخنانی گفت: مردم این شهرستان از بیکاری و نبود اشتغال رنج می‌برند.

ماموستا عباس احمدی افزود: بانک‌ها برای تشویق بیشتر جوانان در امر ازدواج باید در واگذاری تسهیلات دولتی تسهیل کنند.

فرماندار بوکان هم گفت: این شهرستان دومین شهر استان آذربایجان غربی است اما برنامه ریزی ها متناسب با جمعیت رو به رشد آن نیست.

خشایار صنعتی افزود: این شهرستان با ۱۱۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی یکی از قطب‌های مهم کشاورزی آذربایجان غربی به شمار می‌رود.

وی اضافه کرد: بوکان فاقد اداره گمرک است و وجود اداره گمرک به عنوان یک شهرستان عقبه شهرهای مرزی یک نیاز ضروری است.

به گفته وی، ایجاد اتاق بازرگانی مشترک با اقلیم کردستان عراق در بوکان نیز از درخواست‌های فعالان اقتصادی و صنعتی این شهرستان است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی روز پنجشنبه به استان کردستان سفر کرد و در جریان این سفر از چند پروژه اقتصادی در این استان و مرز باشماق مریوان و شهرک صنعتی سقز بازدید کرد و روز جمعه به شهرستان بوکان در جنوب آذربایجان غربی سفر کرد.

بازدید از چند طرح اقتصادی، شرکت در جلسه شورای اداری و دیدار با فعالان اقتصادی از برنامه‌های وزیر امور اقتصادی و دارایی در بوکان است.

رییس گمرک جمهوری اسلامی، معاون پارلمانی وزیر، مدیرعامل بانک‌های کشاورزی و قرض الحسنه مهر ایران، خاندوزی را در این سفر همراهی می‌کنند.

شهرستان بوکان با ۲۷۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha