حجت الاسلام احمدحسین فلاحی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ایرنا درباره معرفی رضا مراد صحرایی از سوی رییس جمهور به مجلس به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش اظهار داشت: هفته گذشته نمایندگان مجلس پس از اجلاسیه چهارم، به دیدار رهبر معظم انقلاب رفتند و ایشان در سخنان خود به این موضوع تاکید کردند که مجلس از بعضی سختگیریها در قبال وزرای معرفی شده به مجلس پرهیز کند تا وزارتخانههای مورد نظر بدون وزیر نمانند.
وی افزود: همانطور که رهبر معظم انقلاب اشاره فرمودند باید همکاری لازم بین قوا برای سرعت بخشیدن به عملکرد وزارتخانههایی نظیر آموزش و پرورش، صمت و کشاورزی لحاظ شود تا هرچه سریعتر این نهادهای مهم، امورات کشور را در حوزه تخصصی خود به سرانجام برساند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه صحرایی از تجربه کافی برای مدیریت وزارت آموزش و پرورش برخوردار است، تصریح کرد: وی در مدت یک ساله ریاست دانشگاه فرهنگیان توانست تاثیر بسیار عمیقی بر این دانشگاه بگذارد و مشکلات آن را رفع کند که با این رویه قطعا در آموزش و پرورش نیز سبب تحول خواهد شد.
فلاحی درباره انتظاری که مجلس از صحرایی پس از رای اعتماد دارد، عنوان کرد: رفع کمبود نیروهای انسانی در آموزش و پرورش، توسعه فضای آموزشی کشور، پرداختن به ابعاد پرورشی و تربیتی دانش آموزان، اجرای سند تحول بنیادین و بهبود شرایط معیشتی معلمان از مهمترین مسائلی است که در آموزش و پرورش نیاز به رفع آن احساس میشود.
وی با بیان اینکه نمایندگان از وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش حمایت خواهند کرد، خاطرنشان کرد: پس از رای اعتماد نیاز است سازمان برنامه و بودجه به تخصیص اعتبارات لازم اقدام کند و مجلس هم با تصویب قوانین که به بهبود شرایط آموزش و پرورش کمک میکند، رویکرد حمایتی خود را دنبال کند.
به گزارش ایرنا، آیتالله سید ابراهیم رئیسی ۳۱ اردیبهشت ماه در نامهای به رییس مجلس شورای اسلامی، «رضامراد صحرایی» را به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش معرفی کرد. جلسه رای اعتماد وی ۹ خرداد برگزار میشود.
وی دارای مدرک دکتری زبانشناسی همگانی از دانشگاه علامه طباطبایی و استاد تمام رشته زبان شناسی این دانشگاه است و از اردیبهشت سال ۱۴۰۱ به عنوان رئیس دانشگاه فرهنگیان انتخاب شد. او پیش از انتصاب به عنوان رئیس دانشگاه فرهنگیان، ریاست مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه علامه طباطبایی را بر عهده داشت.
صحرایی ۱۷ سال به عنوان معلم از ابتدایی تا پیش دانشگاهی در روستاها و شهرها تدریس کرده است. سپس به وزارت علوم پیوست و تا استاد تمامی پیش رفت.
رهبر انقلاب در دیدار روز سوم خرداد با نمایندگان مجلس یازدهم توصیه ای مبنی بر «پرهیز از بعضی سختگیریها در قبال وزرای معرفی شده به مجلس» داشتند و در این زمینه گفتند: در تشخیص صلاحیتها دقت کافی و در حد معقول و منطقی سختگیری کنید اما نه به شکلی که موجب شود وزارتخانه تا مدت ها بدون وزیر بماند که اکنون هم چند وزارتخانه وزیر ندارند و به مجلس معرفی خواهند شد.
نظر شما