بهگزارش ایرنا، فرهاد حامدی عصر روز یکشنبه در راستای اجرایی کردن،تفاهمنامه همکاری مشترک میان معاونت صنایعدستی و هنرهای سنتی وزارت میراثفرهنگی و جامعه انجمنهای حرفهای اقامتگاههای بومگردی ایران در سنندج اظهار کرد: صنایعدستی کردستان دارای قدمتی کهن است که توسط مردان و زنان تلاشگر استان سینه به سینه از نسلی به نسل دیگر منتقل شده است.
وی گفت: چنانچه این هنر صنعت با مدیریت درست تولید و معرفی شود، معرف بسیار خوبی برای ظرفیتهای مختلف استان خواهد بود.
معاون صنایعدستی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان با بیان اینکه گردشگری و صنایعدستی ۲ ابزار مهم برای توسعه اقتصادی استان است، افزود: در سالهای اخیر شاهد ایجاد و راهاندازی واحدهای بومگردی در سطح استان برای خدماتدهی به گردشگران بودهایم.
وی عنوان کرد: در این اقامتگاهها میتوان با استفاده از محصولات صنایعدستی، فرهنگ، آداب و رسوم و آثار ارزشمند زنان و مردان توانمند روستانشین منطقه را به گردشگران معرفی کرد.
حامدی یادآور شد: امید است با بهرهبرداری مطلوب از داشتههای موجود شاهد رشد تولید صنایعدستی و رونق کسبو کار در منطقه باشیم.
لزوم توجه به صنایعدستی در اقامتگاههای بومگردی سنندج
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سنندج هم در این جلسه بر لزوم توجه به صنایعدستی در طرحهای توسعه بومگردی شهرستان تاکید کرد و گفت: شهرستان سنندج به دلیل برخورداری از جاذبههای فرهنگی، تاریخی و طبیعی فراوان از ظرفیت بالایی برای ایجاد اقامتگاه بومگردی برخوردار است.
امیر صادقی با بیان اینکه هماکنون ٢٥ اقامتگاه بومگردی دارای مجوز در سطح شهرستان سنندج وجود دارد که ٢٢ واحد آن فعال و به گردشگران خدمات ارائه میدهند، اظهار کرد: این اقامتگاهها میتوانند علاوه بر ایجاد اشتغال، نقش مهمی در رونق درآمد اقتصادی جوامع محلی ایفا کنند.
وی افزود: صنایعدستی معرف بخشی از اعتقادات، سنتها و آداب و رسوم منطقه است که انتظار میرود با حفظ اصالت و معرفی بیش از پیش این هنرصنعت ارزشمند به گردشگران در راستای توسعه اقتصادی شهرستان گامهای مهمی برداریم.
نظر شما