به گزارش روز دوشنبه ایرنا، رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل از حمایت ویژه دولت برای کودکان نانشوا خبر داد و گفت: هزینه بالای کاشت حلزون توسط دولت پرداخت می شود.
دکتر سید علی مظفر بیان کرد: تاکنون شنوایی ۷۲ کودک شمالی در دانشگاه علوم پزشکی بابل بازگشت.
وی اظهار داشت: در مرکز کاشت حلزون شنوایی دانشگاه علوم پزشکی بابل که بعنوان تنها مرکز ارجاعی از کل استان های مازندران، سمنان و گلستان میباشد از زمان راهاندازی از اردیبهشت ۱۴۰۰ تاکنون، ۷۲ کودک، شنوایی خود را بدست آوردند.
مظفر افزود: پروتز مورد استفاده در این نوع جراحی، دارای هزینه بالایی می باشد، اما برای کودکان فاقد شنوایی، به صورت رایگان می باشد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان کرد: با راه اندازی مرکز کاشت حلزون شنوایی در بیمارستان آیت الله روحانی(ره) بابل این افتخار را داریم که از نقاط مختلف استان و استان های مجاور، پذیرای بیمارانی که نیاز به این عمل دارند، باشیم.
وی گفت: درمان این بیماران زمان طلایی دارد که باید قبل از تکلم آغاز شود لذا خانواده ها باید در بدو تولد در مراحل غربالگری شنوایی بسیار حساس باشند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: اگر کودکانی که دچار اختلالات شنوایی هستند در غربالگری شناسایی نشوند، در سنین بالا اعمال جراحی نمی تواند آنچنان موثر باشد.
نظر شما