جوادکریمی قدوسی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ایرنا درباره معرفی رضامراد صحرایی از سوی رییس جمهور به مجلس به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش اظهار داشت: فضای حاکم بر مجلس در راستای رای آوری وی است و پیش از این هم رهبر انقلاب توصیه فرمودند که در سال آخر مجلس که کارهای زیادی از جمله تصویب برنامه هفتم توسعه و بررسی سایر طرحها و لوایح در دستور کار است و بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی زمان بر خواهد بود، مجلس در این باره سختگیری نکند.
وی، صحرایی را فردی دوراندیش توصیف کرد و افزود: وی برنامه تحولی خوبی برای این وزارتخانه دارد و امید است نمایندگان مجلس با رای موافق و قاطع خود هر چه زودتر مدیریت این وزارتخانه را تعیین تکلیف کنند.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس درباره انتظاراتی که مجلس از صحرایی پس از رای اعتماد دارد نیز توضیح داد: موضوع ساماندهی نیروی انسانی با توجه به افزایش تعداد بازنشستگان مهمترین مسالهای است که باید پیگیری شود چراکه ظرفیت دانشگاه فرهنگیان محدود است و امکان پرکردن این خلاء فراهم نیست.
کریمی قدوسی ادامه داد: به کارگیری فارغ التحصیلان دانشگاهها با تعهد دبیری از مهمترین راهکارها برای پرکردن این خلاء است که مورد تایید رهبرمعظم انقلاب هم قرار گرفته است که میتوان نیروهای انقلابی را از حوزههای علمیه و دانشگاهها جذب کرد.
وی دیگر اولویت مهم این وزارتخانه را در فعال کردن کادر وزارت آموزش پرورش بر اساس نیازهای روز عنوان کرد و گفت: در شرایطی که دشمن به دنبال ایجاد جنگ شناختی در کشور است، آموزش و پرورش با استفاده از ظرفیت معلمان میتواند جنگ شناختی دشمنان را خنثی کند.
این نماینده مجلس با اشاره به استفاده از ظرفیت خانه ملت برای به سرانجام رساندن قانون رتبه بندی معلمان و سایر قوانین مرتبط یادآور شد: یکی از اهداف رتبهبندی معلمان، بهبود معیشت و زندگی فرهنگیان است تا هیچ دغدغهای در بخش مالی نداشته باشند و انرژی خود را برای شغلهای دوم و سوم هزینه نکنند.
کریمی قدوسی اضافه کرد: وزارت آموزش و پرورش باید واقعیت ساختار کشور و بودجه را بداند و براساس آن وزیر آموزش و پرورش برنامه ریزی و هدفگذاریهای لازم را انجام دهد.
به گزارش ایرنا، رضامراد صحرایی رئیس دانشگاه فرهنگیان در پی استعفای نوری وزیر سابق آموزش و پرورش با حفظ سمت به عنوان سرپرست وزارت آموزش و پروش منصوب شد و در جلسه ۲ خرداد نیز نامه معرفی وی به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش از سوی رئیس جمهور، در صحن علنی مجلس اعلام وصول شد.
وی دارای مدرک دکتری زبانشناسی همگانی از دانشگاه علامه طباطبایی و استاد تمام رشته زبان شناسی این دانشگاه است و از اردیبهشت سال ۱۴۰۱ به عنوان رئیس دانشگاه فرهنگیان انتخاب شد. او پیش از انتصاب به عنوان رئیس دانشگاه فرهنگیان، ریاست مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه علامه طباطبایی را بر عهده داشت.
صحرایی ۱۷ سال به عنوان معلم از ابتدایی تا پیش دانشگاهی در روستاها و شهرها تدریس کرده است. سپس به وزارت علوم پیوست و تا استاد تمامی پیش رفت.
فردا سه شنبه ۹ خرداد صحرایی به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش منتظر اخذ رأی اعتماد نمایندگان در صحن علنی مجلس بوده و به گفته احمد نادری عضو هیأت رئیسه مجلس، آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان نیز در جلسه رأی اعتماد وی حضور خواهد داشت.
رهبر انقلاب در دیدار روز سوم خرداد با نمایندگان مجلس یازدهم توصیه ای مبنی بر «پرهیز از بعضی سختگیریها در قبال وزرای معرفی شده به مجلس» داشتند و در این زمینه گفتند: در تشخیص صلاحیتها دقت کافی و در حد معقول و منطقی سختگیری کنید اما نه به شکلی که موجب شود وزارتخانه تا مدت ها بدون وزیر بماند که اکنون هم چند وزارتخانه وزیر ندارند و به مجلس معرفی خواهند شد.
نظر شما