به گزارش ایرنا، محمدرضا آمویی سهشنبه شب در جلسه هم اندیشی با اصحاب رسانه افزود: برای به سامان رساندن این حال بد کرمانشاه عوامل زیادی از جمله مدیران، مردم، دستگاه های مختلف و حتی رسانه ها باید پای کار بیایند.
وی با اشاره به نقش متنوع رسانه ها در جامعه اضافه کرد: رسانه ها یکی از عوامل مهم و راهبردی در توسعه پایدار و حل مسائل مختلف اجتماعی در هر جامعه به شمار می روند و نباید به آنها فقط با دید اطلاع رسانی نگاه کرد بلکه رسانه ها باید به عنوان یک جریان مطالبه گر حرکت کنند.
آمویی افزود: با توجه به ظرفیت بالای رسانه ای استان می طلبد در کنار کار مطالبه گری به کارکرد تاثیرگذار آنها در حوزه فرهنگسازی و آموزش همگانی نیز توجه ویژه داشت.
فرماندار کرمانشاه تاکید کرد: بدون شک رسانه ها با توجه به تاثیرگذاری که در بطن جامعه دارند می توانند باعث پیشرفت و ترقی در عرصه های مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی جامعه شوند.
وی ادامه داد: در کنار کار مطالبه گری که رسانه ها باید با تلاش دو چندان داشته باشند همه مسوولان نیز موظف به جوابگویی به خبرنگاران به عنوان زبان گویای جامعه هستند.
شهر کرمانشاه دارای ۱۳ محله حاشیه نشین است
آمویی افزود: یکی از معضلات اصلی شهر کرمانشاه پدیده حاشیه نشینی است بطوری که شهر کرمانشاه که ۸۸ درصد جمعیت شهری استان را در خود جای داده است دارای ۱۳ محله حاشیه نشین و ۳۶ محله مساله دار است که از جمعیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری آن ۴۰۰ هزار نفر در بافت های فرسوده سکونت دارند.
آمویی تاکید کرد: مشکلات اجتماعی این مناطق و محلات چنانچه درمان و کنترل نشود بدون شک موجب می شود که حاشیه بر متن غلبه کند.
وی با بیان اینکه استارت ساماندهی مناطق حاشیه شهر از محله آقاجان کلید خورده است افزود: کار تخریب برخی منازل و پاتوق ها در این محله صورت گرفته ولی هنوز ۹۰ درصد کار که همان مردمی سازی، فرهنگ سازی و فعالیت دستگاه هاست باقی مانده است.
فرماندار کرمانشاه تاکید کرد: محله آقاجان سرآغاز ساماندهی محلات حاشیه شهر بوده و ضمن آنکه به صورت پیوسته در حال اجراست بتدریج در سایر محلات دیگر نیز توسعه خواهد یافت.
ضرورت اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر
وی با بیان اینکه معضل معتادان متجاهر پدیده ای ریشه دار در کرمانشاه است، افزود: متاسفانه شرایطی که در گذشته برای معتادان در این شهر ایجاد شده بود با شرایط فعلی به هیچ عنوان همخوانی ندارد.
آمویی با بیان اینکه ضرورت اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر باید مورد توجه همگانی قرار گیرد، گفت: هم اکنون سه هزار و ۲۰۰ معتاد متجاهر در این شهر وجود دارد که از این تعداد هزار و ۵۰ نفر از آنها ساماندهی شده اند.
وی تاکید کرد: بخشی از معضل اعتیاد جامعه به خود مردم باز می گردد که یکی از آن موارد حمایت های خانوادگی است که این بخش در استان کرمانشاه ضعیف بوده و موجب طرد معتادان از کانون خانواده ها شده است.
فرماندار کرمانشاه افزود: در کنار ایجاد و توسعه کمپ های ماده ۱۶ برای نگهداری معتادان، نیاز به حضور خیران در این بخش که نسبت به استان های دیگر کمرنگ است بسیار وجود دارد.
وی با بیان اینکه کار جمع آوری معتادان حتما با جدیت باید دنبال شود یادآور شد: جمع آوری این دسته از معتادان متجاهر علاوه بر کاهش آسیب های اجتماعی از میزان سرقت های خِرد نیز به میزان زیادی کاهش خواهد داد.
در ادامه این نشست هر کدام از مدیران و خبرنگاران رسانه های مختلف به بیان نظرات خود در زمینه های مختلف پرداختند.
نظر شما