به گزارش ایرنا، « فرزاد مخلصالائمه» روز چهارشنبه در همایش نهضت ملی نان کامل در فرهنگسرای شهر اراک، افزود: نهضت احیای نان کامل آرزو و مطالبه جدی در راستای سبک صحیح تغذیه در کشور است.
وی بیان کرد: استان مرکزی توانست در یک کار جمعی و تیمی یک ساله، گامهای بلندی در مسیر نهضت ملی احیای نان کامل بردارد و هنوز در نقطههای اول است و موفقیتهای بیشتر نیازمند مشارکت گسترده است.
استاندار مرکزی ادامه داد: پیشنهاد شده در قانون برنامه هفتم توسعه این مهم به عنوان مطالبه و نیازمندی مورد توجه قرار گیرد و تولید آرد و نان اصلاح شود.
مخلصالائمه اظهار کرد: معتقدیم نانی که عرضه میشود به دلایل متعدد از کیفیت لازم برخوردار نیست و مردم باید خواص و مزید استفاده از نان کامل را بدانند.
وی گفت: هماکنون استقبال خوبی از نان کامل در استان مرکزی است و نانواییهایی میتوانند پخت این نان را داشته باشند که همه موارد را رعایت کنند.
استاندار مرکزی افزود: تعداد کارخانهجات تولید آرد کامل در کشور کم است و این بخش نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
دبیر نهضت ملی احیای نان کامل در استان مرکزی گفت: نهضت ملی احیای نان کامل در این استان از یک سال گذشته شروع به کار و ۲۰ نهاد و شخصیت عضو این نهضت است.
« غلامرضا ملکی» افزود: اقدامات گستردهای تاکنون در این راستا صورت گرفته و استان مرکزی جزو استانهای پیشرو است.
وی بیان کرد: ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی این استان به گندم دیمی و آبی اختصاص دارد.
دبیر نهضت ملی احیای نان کامل در استان مرکزی ادامه داد: نان کامل، کاملتر از نانهای دیگر است و دارای ارزش غذایی فراوان است.
ملکی اظهار کرد: در نهضت احیای ملی نان کامل این استان نرخگذاری قیمت نان انجام، دبیرخانه این نهضت شکل گرفت و تاکنون ۵۲ نشست با ۶۷۳ نفر ساعت برگزار شده است.
وی گفت: ۷۶ نانوایی در این استان آرد کامل استفاده میکنند و نان کامل پخت میکنند، پیشبینی شده این تعداد به ۱۰۰ نانوایی افزایش یابد.
استان مرکزی با ۱۲ جمعیت دارای بیش از یکمیلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.
استان مرکزی جزو استانهای پیشرو در اجرای احیای نهضت ملی نان کامل در کشور است و تاکنون ۷۶ نانوایی در این استان نان کامل پخت میکنند.
نظر شما