رئیس جمعیت هلال احمر: ایران مسئول پیش‌نویس برنامه مجمع جهانی صلیب سرخ شد

همدان- ایرنا- رئیس جمعیت هلال احمر کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران مسئول پیش‌نویس برنامه مجمع جهانی صلیب سرخ شد و به همین دلیل مصوبات خوبی تنظیم و درخواست کردیم آثار ظالمانه تحریم‌ها در صلیب سرخ جهانی ثبت شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «پیرحسین کولیوند» روز چهارشنبه در نشست شورای اداری شهرستان ملایر اظهار داشت: در این دوره شرایط بسیار عالی در عرصه بین‌المللی داریم و جمهوری اسلامی ایران سال گذشته موفق به کسب عالی‌ترین نشان صلیب سرخ جهانی در بین ۱۹۲ کشور با وجود تحریم‌های ظالمانه شد.

وی کسب سه کرسی در صلیب سرخ جهانی را به خاطر فعالیت‌های جمعیت هلال احمر را از دیگر موفقیت‌ها عنوان کرد و افزود: در سیل پاکستان، زلزله افغانستان، زلزله ترکیه و سوریه جزء اولین کشورهایی بودیم که ورود کردیم، با وجود اینکه خودمان درگیر حوادث طبیعی همچون سیل و زلزله بودیم.

رئیس جمعیت هلال احمر کشور ادامه داد: حدود ۱۰۰ کشور در زلزله ترکیه حضور داشتند که علاوه بر حضور موفق ما در ترکیه، کمک‌هایمان را نیز به زلزله زدگان سوریه داشتیم که در این زمینه صلیب سرخ جهانی از جمهوری اسلامی ایران به عنوان تنها کشور در این زمینه قدردانی کرد، چون صادقانه کار کردیم.

کولیوند با بیان اینکه در دین اسلام تاکید شده نجات جان یک انسان برابر با نجات جان تمامی‌بشر است، گفت: اعتقاد ما به این آیه قرآنی است و جمعیت هلال احمر نیز بر این ماموریت همواره تاکید دارد.

وی اظهار داشت: در مراسمی که در ترکیه در خصوص زلزله اخیر برگزار شد، عالیترین نشان فداکار خدمت و لیاقت را به پنج کشور از جمله جمهوری اسلامی ایران دادند که همین افتخارات را نیز در داخل کشور داریم.

فعالیت‌های هلال احمر حد و مرز نمی‌شناسد

رئیس جمعیت هلال احمر کشور با تاکید بر اینکه عشق به کار و خدمت‌رسانی در جمعیت هلال احمر ایران بی‌نهایت است و حد و مرز نمی‌شناسد، گفت: جمع داوطلبانی که با ما کار می‌کنند، میلیونی است که در دنیا نظیر و مشابهی ندارد.

کولیوند تاکید کرد: هم اکنون در آستانه یکصد و یکمین سالروز تاسیس جمعیت هلال احمر ایران قرار داریم و قدمت خدمت‌رسانی به مردم تاریخچه‌ای به اندازه دین و آیین ما دارد.

وی همچنین با اشاره به فعالیت‌های جمعیت هلال احمر در خصوص حج، یادآور شد: حدود ۲ میلیون نفری که به حج مشرف می‌شوند، همه آزمایش ها انجام شده و در سلامت کامل هستند.

رئیس جمعیت هلال احمر کشور خاطرنشان کرد: این در حالیست که ماموریت جمعیت هلال احمر در پیاده‌روی اربعین بسیار گسترده‌تر است و برای ۲۰ میلیون نفر از فرزند داخل شکم مادر تا مسن‌ترین افراد برنامه‌ریزی و تدبیر می‌کنیم.

تایید ۱۰۰ درصد سلامت زائران خانه خدا

کولیوند ادامه داد: در این راستا از صلیب سرخ جهانی درخواست کردیم از نزدیک پیاده‌روی اربعین و تجمعات حسینی را ببینند.

به گفته وی؛ در همین رابطه طبق اعلام رئیس صلیب سرخ آموزش مدیران عملیاتی بین‌الملل را به جمهوری اسلامی بدهیم تا آن را تجربی و عملیاتی کنند که همین دستاورد در راستای ترویج فرهنگ اربعین و ائمه اطهار(ع) برای ما کافی است.

رئیس جمعیت هلال احمر کشور همچنین کمک‌ها و حمایت‌های نیروهای مسلح در هر بحرانی با تمامی امکانات را ستودنی خواند و افزود: از نظر لجستیکی چه هوایی، زمینی و دریایی نیاز به تقویت داریم و سالها است نوسازی، بازسازی و تجهیز نشده و امسال را برای تجهیز و نوسازی اختصاص داده‌ایم.

کولیوند تاکید کرد: در همین راستا در صدد هستیم امسال یک‌هزار دستگاه خودروی نجات و ۳۰۰ دستگاه آمبولانس را به ناوگان اضافه کنیم و انبارهای امدادی نیز بر اساس استانداردها تکمیل می‌شود.

اضافه شدن یک‌هزار خودروی نجات و ۳۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان هلال احمر

وی ادامه داد: ۳۰۰ دستگاه آمبولانس را خریداری کرده‌ایم که تا پایان ماه تحویل ما خواهد شد و منابع مالی آن نیز تامین شده است.

رئیس جمعیت هلال احمر کشور با بیان اینکه در تجهیز انبارها اوضاع خوبی نداشتیم و شرایط ما بسیار بد بود؛ گفت: اگر کمک رئیس جمهور و دولت نبود، در امدادرسانی با مشکل جدی مواجه می‌شدیم و در این زمینه طی ۲ مرحله دولت ۲ مصوبه داشت و به ما کمک بسیار خوبی شد.

کولیوند بیان کرد: جمعیت هلال احمر در بودجه مظلوم واقع شده و درخواست کردیم از محل فروش نفت مثل بقیه دستگاه‌ها درصدی را به ما اختصاص دهند.

وی گفت: همچنین پیشنهاد کردیم به واسطه تامین بخشی از امنیت، سلامت و خدمت‌رسانی به مردم، از محل پرداخت عوارض‌ها نیز به ما کمک شود و در این زمینه از نمایندگان انتظار کمک و حمایت داریم.

رئیس جمعیت هلال احمر کشور با بیان اینکه در قالب برنامه و بودجه مصوبه هرگونه جذب نیرو برای ما ممنوع است، خواستار حمایت از نمایندگان مجلس شد و ادامه داد: پیشنهاد دادیم درصدی از بیمه کامیون‌های باربری، برای جمعیت هلال احمر اختصاص یابد تا حداقل بتوانیم پشتیبانی جاده‌ای را داشته باشیم.

تجهیز و بازسازی بالگردهای هلال احمر نیاز به اعتبار دارد

کولیوند با اشاره به کمک خوب مجلس در تبصره ۱۳، اظهار داشت: جمعیت هلال احمر کشور دارای ۲۴ بالگرد است که یک بالگرد ما سقوط کرد از ۲۳ مورد، تنها ۱۰ بالگرد فعال است و بقیه به خاطر کمبود بودجه نیاز به تعمیر دارند.

وی تاکید کرد: این در حالیست که تکلیف داریم انبارها را تکمیل، تجهیزات امدادی را برای امدادگران تهیه و آماده و طبق استانداردهای روز حرکت کنیم.

رئیس جمعیت هلال احمر کشور در خصوص سفر به شهرستان ملایر نیز بیان کرد: برای ملایر هم تکلیف داریم و با نظر مثبت تمامی درخواست‌های این شهرستان را اجرایی می‌کنیم و به سرعت در دستور کار قرار می‌دهیم.

کولیوند ادامه داد: تقویت آمبولانس و خودروی نجات تا آخر سال و تجهیز انبارهای امدادی بر اساس شاخص‌ها و استانداردهای روز در ملایر تکمیل می‌شود.

وی گفت: مسئولان و نمایندگان این شهرستان پیشنهاد ایجاد یک مرکز پشتیبانی غرب کشور را داشتند که به خاطر موقعیت ملایر قرار شد از منابع استانی زمین و بخشی از ساخت این مرکز آن تامین شود و برای تجهیز و راه‌اندازی نیز اقدام خواهیم کرد.

ملایر مرکز پشتیبانی امداد و نجات غرب کشور می‌شود

رئیس جمعیت هلال احمر کشور یادآور شد: اقدامات توسعه‌ای دیگری نیز برای جمعیت هلال احمر ملایر در زمینه آموزشی، اجتماعی و امدادی مد نظر قرار می‌دهیم و سعی می‌کنیم تا پایان سال تغییرات عمده‌ای را داشته باشیم.

کولیوند تاکید کرد: اجازه ندادیم مسائل حزبی، گروهی و سیاسی در کار جمعیت هلال احمر دخالت کند و به گرمی دست همه را برای کمک و حمایت می‌فشاریم و خود را رابط بین توان توانمندان و نیاز نیازمندان می‌دانیم.

به گفته وی؛ سازمان جوانان ما مصداق بیانیه گام دوم انقلاب است و طی چهار ماه اخیر ۸۰۰ هزار داوطلب به این سازمان اضافه شد و خانه‌های هلال که تشکیل می‌دهیم، آموزش‌های امدادی و سطح زندگی بر مبنای بیانیه گام دوم انقلاب ارایه می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha