۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۴۳
کد خبرنگار: 909
کد خبر: 85127719
T T
۳ نفر

برچسب‌ها

هشتمین جشنواره ملی امنیت فضای تبادل اطلاعات در اصفهان آغاز به کار کرد

اصفهان - ایرنا - هشتمین جشنواره ملی امنیت فضای تبادل اطلاعات (افتا) با حضور مسوولان، کارشناسان و دانشگاهیان روز چهارشنبه در دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز به کار کرد و به مدت هفت ماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار ایرنا،‌ هشتمین جشنواره ملی امنیت فضای تبادل اطلاعات (افتا) با هدف ارتقای سطح آگاهی عمومی و کشف و پرورش استعدادهای جدید در حوزه امنیت فناوری اطلاعات و ارتباطات و با شعار "باهم در زیست بوم امنیت سایبری" در حال برگزاری است.

این رویداد توسط مرکز تخصصی آپا (آگاهی رسانی، پشتیبانی و امداد در حوزه امنیت شبکه های رایانه ای ) دانشگاه صنعتی اصفهان و با حمایت سازمان فناوری اطلاعات ایران و شرکت فولاد مبارکه برگزار می شود و شامل مسابقات، کارگاه‌ها، سمینارهای تخصصی، همایش‌ها و نمایشگاه‌های جانبی است.

معاون امنیت سازمان فناوری اطلاعات ایران در مراسم آغاز به کار این جشنواره، گفت:‌ پروژه شناسایی راهکارهای تقویت زیست بوم امنیت اطلاعات در ۲ سال گذشته در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات اجرا شد.

محمود خالقی دخت با بیان اینکه با توجه به نتایج این پژوهش تلاش شد تا تغییراتی بمنظور تقویت زیست بوم امنیت اطلاعات ایجاد شود،‌افزود: همچنین برای برگزاری رویدادی با عنوان " جایزه تعالی امنیت " برنامه ریزی شد و مقرر بود تا همزمان با جشنواره ملی امنیت فضای تبادل اطلاعات برگزار شود اما زمان برگزاری آن به چند ماه آینده موکول شد.

وی با اشاره به اینکه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هر سال جشنواره فناوری اطلاعات و ارتباطات را برگزار می کند،‌ ادامه داد: در سال های گذشته جایزه تعالی در قالب این جشنواره به ارکان زیست بوم فناوری اطلاعات و ارتباطات تعلق می گرفت اما امنیت در بین آنها نبود.

خالقی دخت با بیان اینکه زیست بوم امنیت اطلاعات دارای بخش های مختلف ماهیت، نهادی، فناورانه و طی کردن مدل تعالی است،‌ گفت: در کشورمان قلمرو سایبری بین نهادهای مختلف مانند وزارت ارتباطات، تقسیم شده اما بصورت لایه ای تعریف نشده که چالش امروز ماست.

رییس جشنواره "افتا" با تاکید بر اینکه وزارت ارتباطات در بخش های مختلف امنیت اطلاعات نقش دارد، افزود: این وزارتخانه در جرائم سایبری و مبارزه با جرائمی مانند قمار نقش اعمال کننده مقررات را دارد و در ارتباطات زیرساخت اعمال کننده مقررات و مسدودسازی اتفاق می افتد.

وی همچنین با اشاره به هشتمین جشنواره افتا اظهار داشت: بخش‌هایی از زیست بوم امنیت اطلاعات در این رویداد مشارکت دارند مانند ایده ها،‌بازار، و مراکز آپا که به مدت هفت ماه در کنار هم برای تعالی زیست بوم امنیت اطلاعات تلاش می‌کنند.

به گزارش ایرنا، برگزاری مسابقه ملی فتح‌پرچم که مانور شبیه‌سازی شده ای در فضای سایبری محسوب شود و رویداد ایده های "نوافتا" با هدف ترویج نوآوری و رشد و توسعه ایده‌های نوین امنیت فناوری اطلاعات و ارتباطات از برنامه های جشنواره افتاست.

همچنین شبیه سازی یک حمله کامل سایبری توسط متخصصان،‌کارگاه‌های آموزشی با هدف افزایش دانش و مهارت شرکت‌کنندگان در زمینه‌های مختلف امنیت فضای تبادل اطلاعات توسط استادان و متخصصان و نمایشگاه زیست بوم افتا با هدف نمایش دستاوردها، خدمات و محصولات سازمان‌ها و شرکت‌های فعال در حوزه امنیت فضای تبادل اطلاعات از دیگر برنامه های این رویداد است.

اختتامیه این جشنواره بهمن ماه سال جاری برگزار با معرفی برگزیدگان رویدادهای مختلف و اعطای جوایز برگزار خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha