به گزارش خبرنگار ایرنا، علی مهدلو روز چهارشنبه در جلسه قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر در ارومیه افزود: از این تعداد بخشی فوتی هستند؛ ۲۷ هزار نفر شناسایی و جذب شدند و ۶۰۱ هزار نفر شناسایی شده ولی به هر دلیل جذب نشدند ضمن اینکه ۳۰۱ هزار نفر هم تاکنون شناسایی نشدهاند.
وی با بیان اینکه ارتقای عدالت تربیتی و افزایش مشارکت اجتماعی و بهره گیری از ظرفیتهای مردمی و همه دستگاهها و گروههای جهادی ۲ هدف عمده ای است که این قرار گاه پیگیری میکند، گفت: از کل ۲ هزار و ۲۰ محله کم برخوردار موجود و شناسایی شده در کشور ۹۰ محله با ۲۹۷ مدرسه متعلق به آذربایجان غربی است.
دبیر کارگروه توسعه و تحول اجتماع محور قرارگاه جهادی کشور اضافه کرد: ۵۵ هزار میلیارد ریال توسط این قرار گاه تامین شد که اگر نهادها نتوانستند کمک کنند از این مبلغ برای پیشبرد اهداف کمک شود.
وی ادامه داد: از جمله خدماتی که انجام شد در بخش نظام سلامت بود که ۶ میلیون نفر در دولت سیزدهم توسط ستاد توسعه و تحول اجتماع محور بیمه شدند که مقرر شده امسال این تعداد به ۱۰ میلیون نفر برسد.
وی با بیان اینکه هم اکنون همکاران ما اغلب علاقمند به فعالیت جهادی هستند، افزود ما طرح خدام را معرفی کردیم که خیرین دانش آموزی مدارس در یک گروه به مدیریت یک معلم خلاق و خوش فکر فعالیت خواهند کرد و سهم آذربایجان غربی در این طرح ۵۰۰ مدرسه است که ۱۰۰ مدرسه ابتدایی ۲۰۰ مدرسه متوسطه اول و ۲۰۰ مدرسه متوسطه دوم را شامل میشود.
دبیر کارگروه توسعه و تحول اجتماع محور قرارگاه جهادی کشور با اشاره به اینکه طرح ستاره شریف در دست اجراست، گفت: سهم آذربایجان غربی سه هزار نفر از مجموع کل ۵۰ هزار نفر کشور است و دانش آموزان میتوانند در مباحث دانش بنیان و آموزش و تربیت کارآفرین به صورت رایگان شرکت و در یک دوره ۱۵ ماهه تبدیل به یک کارآفرین شوند.
نظر شما