علی باقری روز پنجشنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری ساری اظهار داشت: دولت سیزدهم برای رشد تولید و اشتغال تلاش مضاعف و شبانه روزی دارد و باید از این فرصت ها به شکل مطلوب استفاده کرد.
وی با بیان اینکه مازندران در جذب منابع اعتباری رتبه دوم کشوری را در اختیار دارد، خاطرنشان کرد: طرح هایی باید به سمت جذب اعتبارات سوق یابد که در راستای اشتغال خانوارها و فارغ التحصیلان بیکار باشد.
وی از فعال شدن سامانه جست و جوی شغل خبر داد و افزود: با فعال شدن این سامانه، جامعه بیکار، کارجو و کارفرما به این بخش وارد خواهند شد تا با مهارت آموزی توسط فنی و حرفه ای مشکلات آموزش و مهارت هم برطرف شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به ابلاغ ۱۱۰ میلیارد تومانی اعتبارات مربوط به تسهیلات مشاغل خرد و خانگی به این استان، از بانک های عامل و دستگاه های اجرایی ذیربط خواست برای جذب این میزان اعتبار از تمام ظرفیت ها و امکانات لازم به شکل مطلوب استفاده کنند.
باقری با بیان اینکه دهیاران باید با شناسایی ظرفیت ها در بخش تعاونی کشاورزی و گیاهان دارویی ورود کنند در بخش دیگر سخنان خود افزود: شناسایی افراد فاقد مسکن در بخش کارگری در استان انجام شد و در کارخانجات هم در قالب تعاونی مسکن در دست اقدام است.
از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی تشکیل شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران در مازندران مشغول فعالیت هستند و بقیه غیرفعال و راکد هستند.
تعداد اعضای تعاونیهای فعال استان ۱۲۲ هزار و ۴۰۳ نفر است که در مقایسه با سایر شرکتها، بخش خدمات با ۲ هزار و ۶۹۶، کشاورزی با ۲ هزار و ۱۶۲ و بخش صنعت نیز با یکهزار و ۳۹۷، مسکن با ۳۵۵، تامین نیاز مصرف کنندگان با ۱۹۱ و تامین نیاز تولید کنندگان با با ۱۵۲ شرکت، بیشترین تعداد تعاونیهای فعال و ثبت شده را در مازندران تشکیل میدهند.
نظر شما