۲ نفر از عوامل سرقت از بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه دستگیر شدند

کرمانشاه- ایرنا- دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه با بیان اینکه ۲ نفر از عوامل سرقت قطعات سربی دیوارهای اتاق رادیوتراپی بیمارستان امام رضا(ع) دستگیر شده اند، از ادامه تحقیقات تا دستگیری همه عوامل دخیل خبر داد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا؛ شهرام کرمی در جمع خبرنگاران، با اشاره به ماجرای سرقت از بیمارستان امام رضا (ع)، اظهار کرد: حدود ۲ هفته پیش بنا به گزارش مسئولان بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه؛ موضوع سرقت قطعات سربی دیوارهای اتاق رادیوتراپی این بیمارستان به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: طبق تحقیقات اولیه مشخص شد که سارقین از پرسنل بیمارستان بوده اند که در این راستا با همکاری پلیس آگاهی دو نفر دستگیر شدند.

دادستان کرمانشاه با بیان اینکه این ۲ نفر هم اکنون در بازداشت بسر می برند و تحقیقات از آنها ادامه دارد، گفت: پرونده سرقت از بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه در یکی از شعب بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب استان در حال رسیدگی است.

وی تاکید کرد: یک تیم تخصصی پزشکی جهت بررسی کامل زوایای این موضوع تشکیل شده تا مشخص شود که در حال حاضر انجام دزیمتری در این بیمارستان به شکل صحیحی در حال انجام است.

کرمی با تاکید بر اینکه هنوز آماری از میزان آسیب وارد شده به پرسنل و مراجعه کنندگان بیمارستان وجود ندارد، اعلام کرد: در صورت احراز تخلف یا ترک فعل مدیران بیمارستان نسبت به تعقیب و بازداشت آنها اقدام می شود.

وی تصریح کرد: همچنین طبق بررسی‌های انجام شده، سارقین حدود پنج میلیارد تومان به این بیمارستان خسارت وارد کرده اند.

دادستان کرمانشاه در پایان متذکر شد: مجازاتی سخت در انتظار عاملین سرقت از بیمارستان امام رضا(ع) خواهد بود.

ماجرای سرقت از بیمارستان‌ امام رضا (ع) کرمانشاه چه بود؟

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه دیواره‌های سربی دستگاه رادیوتراپی بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه اردیبهشت ماه امسال سرقت شد، گفت: افرادی که در این زمینه دست داشتند به مراجع قضایی معرفی شدند.

«قباد محمدی» در گفت و گو با ایرنا، با بیان اینکه این دستگاه رادیوتراپی بیماران استان ایلام را هم پوشش می‌داد، افزود: پس از آشکار شدن موضوع بلافاصله محوطه دستگاه را مورد بررسی قرار دادیم و متوجه نشت اشعه شدیم.

وی اضافه کرد: جلسات متعددی در این زمینه برگزار شد، تصمیم بر این شد که بخش‌هایی که به آن اشعه نشت کرده بود را تعطیل کنیم که دستگاه از کار نیفتد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار داشت: به دلیل حیاتی بودن بخش‌های اطراف دستگاه مثل آزمایشگاه پاتولوژی، نتوانستیم این بخش‌ها را تعطیل کنیم و به سرعت درخواست سرب دادیم.

وی عنوان کرد: تعداد قالب های سربی دزدیده شده مشخص نیست و اسناد سرب کوبی که مربوط به ۲۰ سال قبل بود را متاسفانه پیدا نکردیم.

محمدی ادامه داد: پس از یک هفته ۳۰۰ قالب سربی را به مجموعه اضافه کردیم که پس از بررسی‌های انجام شده دوباره نشت اشعه ادامه داشت و مجبور شدیم دستگاه را خاموش کنیم.

وی اضافه کرد: با افزودن ۳۰۰ قالب سربی دیگر، نشت اشعه به آزمایشگاه پاتولوژی بیمارستان متوقف شد ولی یک اتاق که هنوز نشتی آن محرز بود تا نصب هزار قالب سربی دیگر را تعطیل کردیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یادآور شد: سالانه سه بار دستگاه رادیوتراپی بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه توسط سازمان انرژی اتمی مورد سنجش قرار می‌گیرد. آخرین آزمایشی که این سازمان انجام داده بود مربوط به دی ماه ۱۴۰۱ است که هیچ نشتی در آن مشاهده نشد.

وی تصریح کرد: حراست دانشگاه اردیبهشت ماه متوجه سرقت شد و به صورت دقیق مشخص نیست که از چه تاریخی نشت اشعه آغاز شده است.

محمدی گفت: هیچ مستنداتی از تعداد افرادی که در معرض اشعه بوده اند و چه مدت در معرض آن بوده و چه عوارضی برای آنها ایجاد شده مشخص نیست و تاکنون هیچ موردی پیدا نشده است.

وی تاکید کرد: متاسفانه با هیچ گونه آزمایشی نمی‌توان در معرض بودن اشعه افراد را مشخص کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچنین گفت: در صورت جلسه قید شده افرادی که در معرض اشعه بودند و ممکن است در آینده بیمار شوند و افراد مبتلا به سرطان که در این سه هفته درمان آنها عقب افتاده است ممکن است مرگ و میر آنها افزایش پیدا کند. این صورت جلسه برای اشد برخورد به مراجع قضایی تحویل داده شد.

وی میزان خسارت وارده به دستگاه رادیوتراپی را حدود پنج میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: در مرکز سرطان جدید استان که دستگاه رادیوتراپی در مرحله اول و چهار دستگاه رادیوتراپی در مرحله دوم به آن اضافه خواهد شد، از سرب استفاده نکردیم بلکه بتن به قطر سه متر در آن استفاده شده است.

به گزارش ایرنا، مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) بزرگترین، مجهزترین و مدرنترین مرکز آموزشی درمانی و تحقیقاتی منطقه غرب و شمال غرب کشور است که در ۱۵ بهمن ۱۳۸۴ به طور رسمی به بهره‌برداری رسید. این مجتمع بیمارستانی کار خود را با ۵۱۵ تخت شروع کرد و اکنون با وجود ۷۱۴ تخت مصوب، دارای ۸۴۰ تخت فعال است.

اکنون ۲ هزار و ۵۰۰ نفر شامل فوق تخصص، متخصص، پرستار، ماما و سایر پرسنل در بخش های مختلف در این بیمارستان به صورت شبانه روزی در راستای ارایه خدمات به مردم تلاش می کنند.

بیش از سه هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی اکنون در قالب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است که مجتمع امام رضا یکی از بزرگترین بیمارستان های استان و منطقه غرب کشور است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha