۱۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۱۱
کد خبرنگار: 957
کد خبر: 85131537
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

زیرساخت‌های کردستان برای تردد زائران اربعین ضعیف است

سنندج- ایرنا- استاندار کردستان گفت: زیرساخت‌های استان برای تردد زائران اربعین از مرز باشماق مریوان ضعیف است و دولت باید توجه ویژه‌ای به آن داشته باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، اسماعیل زارعی‌کوشا روز دوشنبه در سومین جلسه ستاد اربعین کردستان اظهار کرد: مرزهای خوزستان، ایلام و کرمانشاه ۱۵ سال است که مسیر تردد زائران اربعین است و مشکلی از لحاظ زیرساخت ندارند اما کردستان در این زمینه ضعیف است.

وی با بیان اینکه در بحث زیرساختی مشکلات جدی داریم، افزود: در بحث آنتن دهی مشکل داریم که این مهم باید به زودی برطرف شود.

استاندار کردستان مهمترین مشکل سال گذشته تردد زائران از مرز باشماق را بحث حمل و نقل عنوان کرد و یادآور شد: اگر امکان عرضه سوخت در آنسوی مرز فراهم شود، هزینه زائران نیز به شدت کاهش می یابد و زمینه تردد خودروهای شخصی نیز فراهم می شود.

زارعی کوشا با اشاره به تردد بیش از ۵۰ هزار زائر از مرز باشماق در اربعین سال گذشته، ادامه داد: به برکت اربعین و آشنایی مردم با منطقه، امسال تاکنون یک میلیون گردشگر از مریوان بازدید داشته اند که این رقم سال گذشته ۱۵۰ هزار نفر بود.

وی تاکید کرد: نباید منتظر اعتبارات طرح جامع توسعه باشماق بود بلکه باید برای این مهم از راه های دیگر به سرعت اقدام کرد.

استاندار کردستان گفت: یکی از مهمترین مظاهر وحدت شیعه و سنی، ارادتمندی آنان به اهل بیت است که با تردد زائران از مرز باشماق این انسجام بیشتر نیز خواهد شد.

۳۵ پروژه اولویت‌دار برای تقویت زیرساخت‌های اربعین

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان هم گفت: پیش بینی ستاد اربعین در سال گذشته، تردد ۱۰ هزا نفر از مرز باشماق بود اما بیش از ۵۲ هزار نفر از این مرز برای حضور در عتبات عالیات تردد کردند.

مهدی رمضانی یادآور شد: با وجود اینکه برای اولین بار بود که تردد از این مرز انجام می‌شد اما میزبانی از زائران و تردد آنان با کمترین مشکل صورت گرفت.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان هم گفت: ۶۸ پروژه در قالب اولویت اول، دوم و سوم برای ایجاد زیرساخت در محورهای منتهی به مرز باشماق وارد سامانه منتاک شده است.

کیومرث حبیبی یادآور شد: ۳۵ پروژه در اولویت اول قرار گرفته که به طور قطع باید اجرا شود، ۱۱ پروژه اولویت دوم و ۲۹ پروژه هم در اولویت سوم با ۶ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار قرار گرفته است.

در این جلسه مصوب شد ۱۰ میلیارد تومان برای تامین آب و ایجاد زیرساخت‌های فاضلاب در مرز باشماق تخصیص یابد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha