استاندار کرمانشاه درباره ماجرای سرقت از بیمارستان امام رضا (ع) هفت دستور صادر کرد

کرمانشاه - ایرنا- استاندار کرمانشاه در پیامی با صدور دستوراتی از معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خواسته است که با قید فوریت اقدامات لازم را برای تضمین سلامت و آرامش فکری بیماران و کادر درمان بیمارستان امام رضا علیه السلام و شفافیت لازم پیرامون ماجرای سرقت برخی تجهیزات در این بیمارستان انجام دهد.

به گزارش ایرنا؛ محمدطیب صحرایی، در پیامی خطاب به علی شعبانی سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری تاکید کرده است: با توجه به بازدید میدانی و بررسی اولیه درباره سرقت انجام شده از تجهیزات بیمارستان امام رضا علیه السلام و گفت و گو با بعضی متخصصین مرتبط، برای مراقبت بهتر از سلامت و آرامش خاطر کارکنان محترم بیمارستان و نیز مردم شریف و بیماران گرامی ضروری است اقدامات ذیل با دقت و فوریت پیگیری شود:

۱) تسریع در روند بازسازی و ایمن سازی اتاق رادیوتراپی

۲) ارائه توضیحات روشن و مستند به افکار عمومی درباره آخرین تاریخ آزمایش های فنی دوره ای انجام شده در بیمارستان که ایمنی محیط را تا آن زمان به طور قطعی نشان می دهد

۳) ارائه توضیحات علمی روشن و مستند به افکار عمومی درباره ناچیز و قابل اغماض بودن پرتوهای احتمالی در زمان کوتاه اخیر(بنا به گفته مسئولین بیمارستان)

۴) ارائه نقشه قسمت های مورد نظر ساختمان بیمارستان برای روشن شدن فاصله لازم بین اتاق رادیوتراپی و پاویون پزشکان برای اطمینان بخشی درباره سلامت و ایمنی محل استقرار کارکنان محترم

۵) انجام آزمایش پرتوسنجی(دزیمتری) با حضور همزمان نمایندگان پزشکان محترم در محل اتاق رادیوتراپی و پاویون بیمارستان

۶) پیگیری جدی مجازات سارقان ناجوانمرد و مالخران و کسانی که احیاناً در این ماجرا و طی مراحل مختلف ترک فعل داشته اند با همکاری دستگاه محترم قضایی( سرقت در بیش ازیک مرحله انجام گرفته است)

۷) ارائه توضیحات روشن و ضروری به رسانه‌های محترمی که برای آگاهی بخشی جامعه فعالیت می کنند و در عین حال رسیدگی لازم به وضعیت کسانی که با تحریف و ارائه اخبار غیرواقعی باعث اضطراب افکار عمومی و تشویش اذهان عمومی هستند.

استاندار کرمانشاه در پی ان اعلام کرد؛ تسریع در پیگیری و ارائه نتیجه افکار عمومی مورد انتظار است.

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه نیز با بیان اینکه ۲ نفر از عوامل سرقت قطعات سربی دیوارهای اتاق رادیوتراپی بیمارستان امام رضا(ع) دستگیر شده اند، از ادامه تحقیقات تا دستگیری همه عوامل دخیل خبر داد.

ماجرای سرقت از بیمارستان‌ امام رضا (ع) کرمانشاه چه بود؟

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه دیواره‌های سربی دستگاه رادیوتراپی بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه اردیبهشت ماه امسال سرقت شد، گفت: افرادی که در این زمینه دست داشتند به مراجع قضایی معرفی شدند.

«قباد محمدی» در گفت و گو با ایرنا، با بیان اینکه این دستگاه رادیوتراپی بیماران استان ایلام را هم پوشش می‌داد، افزود: پس از آشکار شدن موضوع بلافاصله محوطه دستگاه را مورد بررسی قرار دادیم و متوجه نشت اشعه شدیم.

وی اضافه کرد: جلسات متعددی در این زمینه برگزار شد، تصمیم بر این شد که بخش‌هایی که به آن اشعه نشت کرده بود را تعطیل کنیم که دستگاه از کار نیفتد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار داشت: به دلیل حیاتی بودن بخش‌های اطراف دستگاه مثل آزمایشگاه پاتولوژی، نتوانستیم این بخش‌ها را تعطیل کنیم و به سرعت درخواست سرب دادیم.

وی عنوان کرد: تعداد قالب های سربی دزدیده شده مشخص نیست و اسناد سرب کوبی که مربوط به ۲۰ سال قبل بود را متاسفانه پیدا نکردیم.

محمدی ادامه داد: پس از یک هفته ۳۰۰ قالب سربی را به مجموعه اضافه کردیم که پس از بررسی‌های انجام شده دوباره نشت اشعه ادامه داشت و مجبور شدیم دستگاه را خاموش کنیم.

وی اضافه کرد: با افزودن ۳۰۰ قالب سربی دیگر، نشت اشعه به آزمایشگاه پاتولوژی بیمارستان متوقف شد ولی یک اتاق که هنوز نشتی آن محرز بود تا نصب هزار قالب سربی دیگر را تعطیل کردیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یادآور شد: سالانه سه بار دستگاه رادیوتراپی بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه توسط سازمان انرژی اتمی مورد سنجش قرار می‌گیرد. آخرین آزمایشی که این سازمان انجام داده بود مربوط به دی ماه ۱۴۰۱ است که هیچ نشتی در آن مشاهده نشد.

وی تصریح کرد: حراست دانشگاه اردیبهشت ماه متوجه سرقت شد و به صورت دقیق مشخص نیست که از چه تاریخی نشت اشعه آغاز شده است.

محمدی گفت: هیچ مستنداتی از تعداد افرادی که در معرض اشعه بوده اند و چه مدت در معرض آن بوده و چه عوارضی برای آنها ایجاد شده مشخص نیست و تاکنون هیچ موردی پیدا نشده است.

وی تاکید کرد: متاسفانه با هیچ گونه آزمایشی نمی‌توان در معرض بودن اشعه افراد را مشخص کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچنین گفت: در صورت جلسه قید شده افرادی که در معرض اشعه بودند و ممکن است در آینده بیمار شوند و افراد مبتلا به سرطان که در این سه هفته درمان آنها عقب افتاده است ممکن است مرگ و میر آنها افزایش پیدا کند. این صورت جلسه برای اشد برخورد به مراجع قضایی تحویل داده شد.

وی میزان خسارت وارده به دستگاه رادیوتراپی را حدود پنج میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: در مرکز سرطان جدید استان که دستگاه رادیوتراپی در مرحله اول و چهار دستگاه رادیوتراپی در مرحله دوم به آن اضافه خواهد شد، از سرب استفاده نکردیم بلکه بتن به قطر سه متر در آن استفاده شده است.

به گزارش ایرنا، مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) بزرگترین، مجهزترین و مدرنترین مرکز آموزشی درمانی و تحقیقاتی منطقه غرب و شمال غرب کشور است که در ۱۵ بهمن ۱۳۸۴ به طور رسمی به بهره‌برداری رسید. این مجتمع بیمارستانی کار خود را با ۵۱۵ تخت شروع کرد و اکنون با وجود ۷۱۴ تخت مصوب، دارای ۸۴۰ تخت فعال است.

اکنون ۲ هزار و ۵۰۰ نفر شامل فوق تخصص، متخصص، پرستار، ماما و سایر پرسنل در بخش های مختلف در این بیمارستان به صورت شبانه روزی در راستای ارایه خدمات به مردم تلاش می کنند.

بیش از سه هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی اکنون در قالب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است که مجتمع امام رضا یکی از بزرگترین بیمارستان های استان و منطقه غرب کشور است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha