ولی جهانی شامگاه دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با بررسی وضعیت گورها و شیوه های متنوع تدفین و نوع قرارگیری هر یک از آنها به نظر می رسد قدمت گورها به اوایل اسلام یا حتی به پیش از اسلام بازگردد.
وی سازه گورها را متشکل از سنگ و ملاط گل عنوان کرد که روی آن با تخته سنگ های یک تکه و دو تکه پوشش داده شده و از معادن اطراف شهر استفاده شده است.
جهانی، وجود محوطه ها و گورستان های اسلامی، تاریخی و پیش تاریخی در شهرستان رودبار را قابل توجه و متنوع دانست و یکی از عوامل مهم آن را وجود سپیدرود و رودهای کوچک و بزرگی دانست که در سطح شهرستان جاری بوده و مکان مناسبی را برای سکونت فراهم آورده بود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان، هر گونه اظهار نظر قطعی در خصوص گورهای مکشوفه را به اخذ مجوز و کاوشهای باستان شناسی منوط دانست.
جهانی ادامه داد: به زودی با اخذ مجوز کاوش از پژوهشگاه میراث فرهنگی و استقرار هیات مرتبط نسبت به کاوش های باستان شناسی اقدام و نتایج حاصل از آن به اطلاع مردم و علاقمندان به حوزه میراث فرهنگی رسانده می شود.
رشت -ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان از کشف چند گور باستانی هنگام خاکبرداری از یک زمین به قصد ساخت واحد مسکونی در رودبار خبر داد.
اخبار مرتبط
-
معاون میراث فرهنگی گیلان:
تخریب پوسته هتل تهران بندرانزلی بدون اخذ مجوز انجام شده است
رشت - ایرنا - سرپرست معاونت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان اعلام کرد: متاسفانه تخریب…
-
بناهای تاریخی در اختیار دستگاههای دولتی گیلان به بخش خصوصی واگذار شود
رشت - ایرنا - مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان گفت: بناهای تاریخی در اختیار…
-
بهره برداری از بنای مشاهیر گیلان
مراسم بهره برداری از فاز دوم بنای یادمان مشاهیر گیلان ظهر سه شنبه (۲ خرداد ۱۴۰۲) در موزه میراث…
-
مشاهیر در میراث روستایی گیلانیان
رشت - ایرنا - پاسداشت میراث فرهنگی بییاد از مفاخر هر سرزمین خالی از لطف است، لذا یادمان مشاهیر…
نظر شما