به گزارش ایرنا، مصطفی دهدشتی برگزاری مسابقات را قدمی در جهت رشد، توسعه وآمادگی هرچه بیشتر ورزشکاران دانست و اظهار داشت: این مسابقات تحت عنوان جام صدران پیشرو اسب به مدت چهار روز در باشگاه سوارکاری آزمون برگزار میشود.
سرپرست دبیری فدراسیون سوارکاری تصریح کرد: مسابقات در تورهای، کوچک، اسب جوان، اسب خالص ایرانی، تور متوسط، تور بزرگ، مالکین و مسابقات مخصوص در این دوره از مسابقات حضور دارند و سوارکاران میتوانند در هر تور ۲ ثبت نام کرده و در هریک از ردههای تور از اسبهای متفاوتی استفاده کنند. با این تفاوت که در ردههای ۱۴۰ سانتی متر به بالا با دو اسب جایزه دریافت میکنند.
دهدشتی در مورد تست دوپینگ، عنوان کرد: اسبهای شرکت کننده بدون اطلاع قبلی در مسابقات، مورد نمونهگیری دوپینگ قرار خواهند گرفت و سوارکاران باید با کمیته ضد دوپینگ همکاری لازم را انجام دهند و گواهی سلامت اسب صادره از سوی شبکه دامپزشکی محل باشگاه را به همراه داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه در جریان برگزاری مسابقات، میکروچیپ اسبها از سوی ناظران و نماینده معاونت فنی کنترل خواهد شد، گفت: چنانچه اسب در معاونت فنی ثبت نشده باشد و یا اطلاعات ثبت نامی اسبها با اطلاعات ثبت شده در سامانه معاونت فنی مغایرت داشته باشد، از شرکت در مسابقه باز خواهد ماند.
سرپرست دبیری فدراسیون سوارکاری در ادامه به اهداف این فدراسیون اشاره کرد و افزود: جذب نیروی انسانی کارآمد، برنامهریزی برای ردههای پایه، ایجاد زمینه مناسب برای حضور بیشتر بانوان، توجه به بعد همگانی، ترسیم چشم انداز برای حوزه قهرمانی، نگرش صنعت گونه به رشته سوارکاری با هدف حرفهایگری، برگزاری دورههای مختلف آموزشی، سرلوحه قرار دادن انضباط کاری و اتحاد برای سرافرازی جامعه سوارکاری از نکاتی است که باجدیت برای تحقق آن تلاش میشود.
دهدشتی آموزش را یکی از مهترین برنامههای این فدراسیون در جهت رسیدن به اهداف دانست و گفت: توجه به مبحث آموزش با نگاه بین المللی برای پیوند هر چه بیشتر با استانداردهای جهانی و بهرهمندی و دعوت از مدرسان خارجی، حضور در رقابتهای برون مرزی، ارتقاء سطح کمی و کیفی مسابقات در دستور کار این فدراسیون قرار دارد.
وی ادامه داد: به این ترتیب برگزاری مسابقات پرش با اسب تحت عنوان جام صدران پیش رو از امروز به مدت چهار روز به عنوان چهارمین رویداد پرش با اسب کشوری در سال ۱۴۰۲ ، بخشی از اهدافی است که تدوین و هم اکنون در حال اجرا است.
دهدشتی در پایان خاطر نشان کرد: فینال تور متوسط به صورت وینگ راند برگزار میشود و ۲۵ درصد شرکت کنندگان به دور بعد راه پیدا میکنند و در فینال توربزرگ هر سوارکار مجاز به استفاده از یک راس اسب خواهد بود.
نظر شما