«امیر کِوین» روز چهارشنبه در حاشیه سفرش به مراغه در دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی حضور یافت و بیان کرد: در صورت انعقاد تفاهمنامه همکاری با شهرداری مراغه میتوان از فضاهای آماده شهری نیز برای راهاندازی مینیگلف در این کهنشهر استفاده کرد.
وی با بیان اینکه هیئت ورزشی گلف مراغه به تازگی احیا شده است، اضافه کرد: شناساندن این رشته ورزشی جزء نخستین ماموریتهای این هیئت محسوب میشود و مباحث فنی و راهکارهای توسعه این رشته نیز در جلسهای با حضور رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان مورد بررسی قرار گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه زمین مینیگلف بر اساس استانداردها به ۱۸ حفره و در حقیقت به ۱۸ میدان بازی ۱۰ تا ۱۲ مترمربعی نیاز دارد، بیان کرد: این زمینها باید در معرض دید باشد و مجموع وسعت هریک از آنها در تبریز به حدود پنج هزار مترمربع میرسد.
به گفته وی پاتر (چوب) و توپ گلف بر خلاف تصورها چندان گران نیست و هیئت گلف استان این تجهیزات را جهت آموزش در اختیار شهرستان قرار میدهد و علاقهمندان نیز میتوانند به راحتی این ادوات را تهیه کنند.
«کوین» این را هم بیان کرد که هیئت گلف استان با تامین مربی و ادوات مورد نیاز، به توسعه رشته گلف در مراغه کمک میکند و اگر گلف در مراغه به صورت مناسب تبلیغ و آموزش داده شود، امکان استعدادیابی و قهرمانپروری در این کهنشهر وجود دارد.
به گزارش ایرنا به نقل از مسئولان امر، هیئتهای ورزشی گلف اکنون در ۱۲ شهرستان این استان فعال هستند و توسعه روزافزون آن با توجه به هزینههای اندکش قابل پیشبینی است.
تمام گروههای سنی میتوانند مینیگلف بازی کنند زیرا این رشته به مهارت جسمانی بالایی نیازی ندارد؛ مسابقه مینیگلف حتی میتواند میان دو خانواده برگزار شود و نشاط و شادابی به ارمغان بیاورد.
اگر هدف صرف سرگرمی باشد، این ورزش را میتوان در فضاهای محدودتر هم بازی کرد و به همین دلیل امکان ایجاد زمین بازی در فضاهای سبز، محوطه مدارس، دانشگاهها و مجتمعهای مسکونی نیز وجود دارد؛ همچنین در محوطه بیمارستانها و هتلها و دیگر اماکن عمومی نیز میتوان با ایجاد زمینهای بازی، بستر سرگرمی و نشاط خانوادهها را فراهم کرد.
نظر شما