به گزارش ایرنا از شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر)، عبدالامیر یاقوتی افزود: بخش اداری بر اساس مصوبه دولت موظف به کاهش ۳۰ درصدی مصرف برق خود در ساعت اداری هستند.
وی ادامه داد: ملاک عمل در این مصوبه مصرف برق سال ۱۴۰۰ است و ادارهها باید مصرف خود را نسبت به سال تعیین شده کاهش دهند.
مدیرکل مدیریت انرژی و امور مشتریان شرکت توانیر گفت: بسیاری از راهکارهای ساده قابلیت بهینهسازی و کاهش مصرف برق را به همراه دارد که خاموشکردن روشناییهای اضافه، تنظیم سیستم سرمایشی روی دمای آسایش، خاموشکردن سیستمهای اداری و کامپیوتری غیرضروری و... از جمله راهکارهای بیهزینهای است که با رعایت آنها میتوان به شاخص ۳۰ درصدی تعیین شده برای کاهش مصرف برق در ساعت اداری دستیافت.
یاقوتی با بیان این که برخی از کارها هزینه بر است و طبیعتاً در فازهای بعدی ادارهها به آن میپردازند، درباره برنامه کاهش مصرف برق در ساعت غیراداری گفت: بخش اداری موظفاند مصرف برق خود را در ساعت غیراداری ۶۰ درصدی کاهش دهند.
وی ادامه داد: تعویض لامپها و چراغهای پر مصرف، اندازهگیری شار نوری موردنیاز هر بخش، از برق کشیدن وسیلههای برقی، استفاده از سنسورهای روشنایی هوشمند، استفاده از نور طبیعی در طول روز، بستن درب و پنجرهها هنگام استفاده از وسایل سرمایشی، استفاده از پروژکتورهای LED برای مسائل امنیتی مجموعه، رنگآمیزی فضا با رنگهای روشن، استفاده از لامپ LED و SMD برای روشنایی گسترده و خاموشکردن لامپهای اضافی از جمله راهکارهای کاهش مصرف برق ادارهها به شمار میرود.
مدیرکل مدیریت انرژی و امور مشتریان شرکت توانیر درعینحال پتانسیل کاهش مصرف برق بخش اداری در پیکبار را هزار مگاوات عنوان کرد و گفت: این میزان در سال گذشته ۸۰۰ مگاوات بود که با اعمال استانداردهای سختگیرانه و نظارت دقیق، برای کاهش هزار مگاواتی مصرف برق بخش اداری در پیک مصرف امسال هدفگذاری شده است.
نظر شما