به گزارش خبرنگار ایرنا، شهرام داوری مدیرعامل شرکت آب، برق و تاسیسات قشم عصر چهارشنبه در آیین بهرهبرداری از این آب شیرینکن اظهار کرد: در راستای خدمت رسانی بهتر، افزایش رضایتمندی روستاییان و تامین نیاز حیاتی جامعه محلی غرب جزیره به آب آشامیدنی سالم و بهداشتی، شرکت آب، برق و تاسیسات قشم با تکیه بر توان فنی جوانان بومی و متخصصان درون سازمانی خود طی ۲۰ روز اخیر و در قالب اقدامی جهادی، طراحی و نصب دستگاه آبشیرینکن یکهزار و ۲۰۰ متر مکعبی را با موفقیت به انجام رساندند.
وی ادامه داد: در قالب این طرح، ظرفیت تولید آبشیرینکن باسعیدو از ۴۰۰ به یکهزار و ۶۰۰ متر مکعب افزایش مییابد که ۱۳ روستای باسعیدو، دوستکو، کانی، مرادی، گوری، درکو، دولاب، کُنار سیاه، تُم گس، عایشه آباد، سریگ، چاهو شرقی و چاهو غربی منطقه منتهی الیه غربی این جزیره را پوشش خدمات رسانی می دهد؛ با این اقدام، شمار مصرف کنندگان آب سالم و بهداشتی تولید شده در این مجموعه آبشیرینکن به بیش از ۱۰ هزار نفر افزایش مییابد.
مدیرعامل شرکت آب، برق و تاسیسات قشم ارزش معادل ریالی تجهیزات دستگاه های اسمز معکوس(RO) و عملیات طراحی و نصب این تجهیزات شیرین سازی آب از دریا را بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد که از محل منابع داخلی و جابجایی تجهیزات از سایت آبشیرینکن شهر قشم به غربی ترین نقطه غرب جزیره محقق شده است.
در ادامه این مراسم محمد محمدحسینی فرماندار قشم با گرامیداشت هفدهم خرداد سال ٩٦ که تعدادی از عوامل گروه تروریستی داعش در حالی که سلاح گرم به همراه داشتند وارد محوطه و ساختمان اداری مجلس شورای اسلامی شدند که با تیراندازی به سوی کارکنان و مراجعه کنندگان باعث شهادت جمعی از هموطنان شدند، گفت: حل مشکل آب در جزیره قشم کار فردی نیست.
وی ادامه داد: رفع مشکل کمبود آب و تنش آبی موجود در روستاهای غرب جزیره قشم نیازمند حمایت و ورود ائمه جمعه و جماعت، بزرگان، شیوخ، نمایندگان مجلس به روشی جهادی، انقلابی و بدون نمایش های تبلیغاتی به دست متخصصان و جوانان است.
عادل پیغامی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم نیز در این مراسم اظهار کرد: مسوولیت تامین آب و آبرسانی و پرداخت یارانه تولید و توزیع در روستاهای جزیره قشم برعهده آبفای هرمزگان است و این نهاد به بخشی از وظایف ذاتی خود عمل نکرده، اما سازمان منطقه آزاد قشم در راستای عمل به رسالت انسانی خود با پرداخت یارانه و انجام هزینههای مختلف برای رفع مشکلات و تنش آبی جزیره تلاش میکند.
وی گفت: باید با ترویج و تبلیغ فرهنگ وقف، شرایط را برای حضور واقفان و خیرین برای تامین آب شرب و رفع تنش آبی در جزیره قشم فراهم کنیم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم اضافه کرد: خدمترسانی به مردم وظیفه تمامی مسوولان است و با برنامه ریزی خوب صورت گرفته در آینده ای نزدیک ۲ دستگاه آبشیرین کن در روستاهای غرب جزیره به بهره برداری خواهد رسید.
در آیین بهره برداری از طرح افزایش ظرفیت چهار برابری آبشیرینکن غرب جزیره قشم عادل پیغامی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، محمد محمدحسینی فرماندار قشم، حبیب بازماندگان رییس شورای اسلامی شهر قشم، جمعی از مسوولان نظامی و انتظامی و مردم جامعه محلی در محل آبشیرینکن روستای باسعیدو همجوار با بندر صیادی این روستا حضور داشتند.
یادآور می شود، تانکرهای اهدایی مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) به استان هرمزگان با پلاک سازمانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در قالب طرح آبرسانی سیار با هماهنگی قرارگاه آبرسانی شهرستان قشم وظیفه انتقال آب شیرین را به ۱۳ روستای غرب جزیره قشم برعهده دارند.
باسعیدو، غربی ترین روستای جزیره قشم است که آثار تاریخی باقیمانده از دوران اقامت انگلیسی ها در آن به وضوح دیده می شود.
مسجد شیعیان این منطقه معروف است و مهم ترین بندر صیادی جزیره قشم در این روستا قرار دارد.
ژئوسایت باسعیدو در میان کوه های این منطقه بر اثر فرسایش به وجود آمده و چشم انداز کم نظیری از فرسایش در سازندهای زمین شناسی را نمایش می دهد.
صحنه غروب آفتاب در روستای باسعیدو در غرب جزیره قشم بی نظیر و بی بدیل است.
جزیره قشم با وسعت یکهزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع استان هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما