حجتالاسلام علیرضا نجیمی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد امام محله ۱۵ مورد آن در شهرستان یزد و بقیه در سایر محلات شهرستانهای استان تشکیل و ماموریتهای محوله را با همکاری مردم و مسئولان انجام میدهند.
وی به اهمیت فعالیت امام محله در بررسی مسایل و مشکلات، برنامه ریزی و تلاش برای پاسخگویی به مطالبات و ارتقای فرهنگی به خصوص در محلات خاص اشاره کرد که تا پایان سال بر حسب ضرورت با همیاری مسئولان و دلسوزان ادامه دارد .
این مسئول بیان کرد: طرح امام محله در راستای توسعه همه جانبه و متوازن فعالیتهای مختلف مورد نیاز فرهنگی و اجتماعی با محور روحانیون و مشارکت جدی مردم، برنامه ریزی که به دلیل اهمیت موضوع جزو اصلی ترین وظیفه این اداره کل و همیاری شهروندان است.
نجیمی به اهمیت جلب مشارکت مردم و جوانان در برنامههای مختلف اشاره کرد و گفت: در قالب این طرح محوری یک روحانی به وسیله خود مردم، مسائل مختلف مردم و جوانان را در محله حل میکند و نقش مهمی در کاهش آسیبها و ناهنجاریهای فرهنگی دارد.
وی بیان کرد: امام جماعت در هر محله فقط امور فرهنگی و دینی خود را انجام میدهد ولی در حالی که امام محله علاوه بر این موارد تمامی مسایل مختلف را در هر محله با همکاری مردم و همراهی مسئولان بررسی و برای ارتقای امور و حل مشکلات فعالیت میکند.
استان یزد بیش از سه هزار باب مسجد و ۲ هزار و ۵۰۰ روحانی دارد.
نظر شما