به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن مهاجر روز پنجشنبه در گفت وگویی رسانهای افزود: رشته ورزشی پیکلبال بعد از ورود به کشور هم اکنون در ۱۲ استان فعال شده و پنج استان دیگر نیز بزودی فعال خواهد شد.
به گفته وی، در این مدت موفق شدهایم روند رو به رشدی را داشته باشیم و حتی در انتخابات هیات رییسه جهانی این رشته ورزشی هم کاندیدا شویم.
وی گفت: با توجه به حضور این رشته ورزشی در المپیک ۲۰۲۸ و نگاه جدی آمریکا به عنوان میزبان المپیک به پیکلبال، ما خود را برای حضور در این رقابتها آماده میکنیم ضمن اینکه با توجه به برگزاری مسابقات آسیایی این رشته در مهرماه سال جاری، برای اولین حضور بینالمللی نیز آماده میشویم.
سرپرست کمیته کشوری پیکلبال ادامه داد: با انتصابات انجام گرفته در کمیته و انتخاب افراد توانمند و آکادمیک، هم اکنون رایزنی با آموزش و پرورش و دانشگاهها برای ورود رشتهپیکلبال به مدارس و مراکز دانشگاهی و همچنین چاپ کتاب در برنامه کاری است که بتوانیم این رشته را بصورت علمی گسترش دهیم.
رییس هیات انجمنهای ورزشی آذربایجانغربی هم در این نشست گفت: با افتتاح مجموعه تخصصی پیکلبال در ارومیه، این استان یکی از پیشگامان جدی رشته پیکلبال بوده و برای احداث زمین در شهرهای بوکان، خوی و ماکو نیز رایزنی شده و موافقتهایی صورت گرفته شده است.
آیدین بابایی تاکید کرد: برای مجموعه تخصصی پیکلبال ارومیه ۱۲ میلیارد ریال هزینه شده و برای تکمیل آن به سه میلیارد ریال دیگر نیاز است.
وی یادآور شد: فعلا تمرکز ما در معرفی این رشته و سپس همگانیتر کردن آن است و در این راستا پیکلبال یکی از رشتههای المپیاد ورزشی خبرنگاران در استان آذربایجانغربی که تابستان امسال همزمان با روز خبرنگار برگزار میشود.
به گزارش ایرنا، پیکلبال ورزشی خانوادگی است و با توجه به شرایط خاص آن از لحاظ سادگی و هزینههای انجام آن به سرعت در کشورهای مختلف و بویژه آمریکا در حال رشد بوده بطوریکه هزاران زمین پیکلبال در این کشور ایجاد شده و برای حضور قطعی در المپیک نیز برنامه ریزی شده است.
مجموعه تخصصی پیکلبال ارومیه ۱۶ خرداد ماه سالجاری با حضور مسوولان کشوری و استانی افتتاح شد.
نظر شما